Recensies van Moon·Roman

Zussen van Jewel Island 2 – Holly Martin “Holly Martin heeft Feelgood door haar bloed stromen, haar verhalen staan garant voor romantiek en leesplezier”

Zussen van Jewel Island 2 – Een gouden gloed over Ruby Falls – Holly Martin

“Met een glimlach en een traan word je vanzelf verliefd op Jewel Island”

  • Auteur: Holly Martin
  • Uitgeverij: Zomer en Keuning
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789020541052 
  • Druk: 1 
  • juli 2021 
  • 320 pagina’s

Na een traumatische ervaring in de liefde heeft Clover moeite haar hart te vertrouwen, maar Angel Mazzeo maakt kans om het hart van de jonge vrouw te veroveren. Overwint liefde haar angst of laat Clover de angst regeren?

“Filofobie is de angst om verliefd te worden. Dit is niet zo ongebruikelijk, vooral als je een traumatische ervaring hebt gehad. Ze staarde hem aan. Er bestond een naam voor. Plotseling voelde ze iets beter. Z was niet de enige die dit had meegemaakt”

Deel twee uit de Jewel Island serie, de serie over de zussen Aria, Skye en Clover, in dit deel staat Clover centraal. Wanneer dit je eerste kennismaking is met Holly Martin zal je zeker niet teleurgesteld worden, Martin bezit over een toegankelijke, vlotte en vooral fijne schrijfstijl waar je al snel van zult gaan houden. Het dorpje Happiness haar eerste boeken serie, wordt dan ook goed ontvangen bij liefhebbers van een heerlijke Feelgood roman. Ook de Jewel serie bezorgt je weer ontspannen leesmoment, de zussen Philips hebben stuk voor stuk hun eigen karaktertrekken, welke door Martin goed naar voren worden gebracht. In dit tweede deel komt Clover aanbod, haar angst om gekwetst te raken is de rode draad in deze lekker Feelgood roman. Martin heeft de sfeer op een prettige manier neergezet, de omgeving de karakters en de verhaallijn alles komt goed tot zijn recht en zorgt voor fijne leesflow. Je kunt niet anders dan wegdromen bij de zussen van Jewel Island, je leeft mee en hoopt op een goede afloop.

De zussen van Jewel Island en zeker dit tweede deel zal zorgen voor een glimlach en een traan, je empathische vermogen gaat van zelf met je aan de loop de zussen van Jewel Island zullen hun plek in je hart veroveren op naar deel drie het verhaal van Skye.

Holly Martin heeft Feelgood door haar bloed stromen, haar verhalen staan garant voor romantiek en leesplezier, met haar sfeervolle impressie van de omgeving laat zij je het boek beleven, als of  het je eigen verhaal is.

Lieve Leesgroet Moon Kager