Recensies·Recensies van Moon·Thriller

De verloren jongen – Chantal van Mierlo *****

De verloren jongen – Chantal van Mierlo

“Een gruwelijk sterke thriller, van Mierlo zorgt voor een rollercoaster aan emoties die de lezer naar het puntje van de stoel zuigen. #Pageturner”

Als Profiler wordt Julia Menken bij een gruwelijke vondst geroepen, een jonge jongen wordt luguber verminkt gevonden in een ongure buurt in Arnhem. Kan zij het daderprofiel opmaken en zorgen dat de er niet meer slachtoffers vallen? Of maken haar traumatische ervaring van vijf jaar geleden en haar privé situatie het haar onmogelijk om gefocust te blijven?

Maak kennis met Julia Menken, een gedragsdeskundige die de fans van een lekker gruwelijke thriller op hun wenken bedient, wat een interessante hoofdpersonage. De lezer zal meteen voelen dat hier meer inzit, de karakter is uitermate geschikt voor een personage in een tv serie en met nog twee delen in aantocht is een nieuwe hype geboren. Niet alleen de karakter zal het hart van de thrillerfan stelen, ook de insteek van het verhaal welke begint met een werkelijk gruwelijke vondst.

Wees gewaarschuwd, Chantal van Mierlo zet de spanning vanaf het begint hoog in, dat deze spanningsboog het gehele verhaal die sterkte blijft houden zorgt ervoor dat de lezer dit boek niet snel zal vergeten. Op naar deel twee zullen de gedachten bij de meeste lezers zijn, want deze schrijfstijl is voor de thrillerfans onder ons een waar genot. De verloren jongen is het eerste deel van een serie welke eerst alleen als storytel original te lezen was, een heerlijke zet dat we hier nu ook als papierlover van mogen genieten. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten want het tweede deel De laatste vrouw  komt er al bijna aan

De serie over Julia Menken staat na het lezen van dit eerste deel, hoog op mijn to read lijstje.. Wees gewaarschuwd Chantal van Mierlo windt er geen doekjes om, geniet en gruwel. Deze serie wil je niet missen !

Lieve leesgroet Moon Kager

Een gedachte over “De verloren jongen – Chantal van Mierlo *****

Reacties zijn gesloten.