4 STERREN·Aanrader·LetterRijn uitgeverij·Recensies·Recensies van Moon·Thriller·Thrillerserie

Allemaal Hoeren – Franziska Weissenbacher ****

Allemaal Hoeren – Franziska Weissenbacher

“Een meer dan geslaagd vervolg op Graf 521, dit smaakt naar meer!”

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789493192409 
  • Druk: 1 
  • juni 2022 
  • 260 pagina’s

Wanneer een jonge vrouw dood gevonden wordt in het nabij gelegen natuurgebied kunnen Laura en Hans niet vermoeden dat dit de start is van meer moorden. Het team staat voor de bijna onmogelijke taak om de seriemoordenaar voor te zijn, zij hebben geen idee wat de slachtoffers verbindt. Kunnen ze op tijd de moordenaar stoppen voor het allemaal wel heel dichtbij komt?

Franziska Weissenbacher gaat verder met het duo Hans Dijkma en Laura Mandemaker, bij haar eerste thriller over dit duo, Graf 521, heeft zij al laten zien dat deze twee karakters heerlijk zijn om avonturen mee te beleven, en beleven doe je het als lezer zeker. Ook nu reis je weer af naar Den Bosch waar ditmaal wel heel veel aan het gebeuren is. Een seriemoordenaar houdt huis in Noord Brabant en er wordt op onuitwisbare wijze een druk op het team van Laura en Hans gezet. Naast hun onderzoek groeit ook het duo, op een beeldende manier weet Weissenbacher ze aan de lezer tentoon te stellen. Het is aan te raden om de boeken in volgorde te lezen, zo krijg je een duidelijker beeld van het duo maar ook de verhaallijn gaat verder. Weissenbacher weet met verschillende plotwendingen de spanning op te laten lopen, dit zorgt voor een ongrijpbaar verloop van het verhaal, waardoor de lezer zal blijven gissen naar het hoe, waarom en vooral wie !

Een sterk neergezette thriller die smaakt naar meer. Allemaal hoeren is een zeer geslaagd vervolg op Graf 521, Fransziska Weissenbacher weet hoe zij de lezer aan zich moet binden door de juiste toon te zetten voor een lekker spannende thriller, haar plotwendingen zorgen voor een zeer aangename leesflow. Een lekkere aanrader dus

Lieve Leesgroet Moon Kager