#aanrader·5 sterren·Borgerhoff & Lamberigts Uitgeverij·Mustread·Recensies·Recensies van Moon·Thriller·Thrillerserie·Uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts

Het verborgen decennium – Dirk Vanderlinden & Beatrijs Vermaercke *****

Het verborgen decennium – Dirk Vanderlinden & Beatrijs Vermaercke

“ De tiende thriller van TVDC en weer weten Vanderlinden  & Vermaercke de lezer te verrassen. Humor en Spanning de ideale combinatie voor heerlijk leesgenot”

  • Auteur Dirk Vanderlinden & Beatrijs Vermaercke
  • Taal Nederlands
  • Aantal pagina’s 352
  • Uitgave 17 november 2022
  • EAN-nummer 9789463938136

Het tienjarig jubileum van The Vandiesel Company verdient toch wel een mooi feestje, maar de dames binnen het team komen maar niet op één lijn wat betreft de uitvoering. Zowel Mae els Annette hebben zo hun visie op de viering en dat zorgt wat wrijving binnen het team. Maar wanneer hun hulp wordt in geroepen om een cold-case uit 1987  op te lossen lijken plots alle neuzen weer dezelfde kant op te wijzen, maar niet zonder avontuurlijke en gevaarlijke gevolgen.

Inmiddels alweer de tiende thriller van The Vandiesel Company en net als de voorgaande voelt het weer als thuiskomen, de leden van het team zijn op zo`n beeldende manier vormgegeven dat ze de lezer na aan het hart gaan staan. De perikelen onderling en de onderliggende humor die Vandelinden en Vermaercke aan de verhaallijn toevoegen is een genot om te lezen. Dit tiende deel neemt de lezer mee naar London, Italië en natuurlijk de Brusselse Marollen, een avontuurlijke reis waarbij de lezer zich helemaal kan verliezen bij de gebeurtenissen binnen het team maar ook de verhaallijn uit London heeft een zeer aantrekkelijke leesflow, het maakt nieuwsgierig en lange tijd wordt de lezer in het duister gehouden, maar ook in de tussen tijd aan alle kanten vermaakt met andere ongrijpbare wendingen

De manier waarop Vanderlinden en Vermaercke dit tiende deel hebben neergezet, is krachtig en bevat weer alle ingrediënten waar de fan van The Vandiesel Company zo van is gaan houden. Beatrijs Vermaercke is een goede aanvulling op de schrijfstijl van Dirk Vanderlinden de verhalen krijgen ook een vrouwelijke touche mee en zo zijn de thrillers van The Vandiesel Company voor zowel vrouwen als mannen heerlijk meeslepend leesvoer en persoonlijk hoop ik dat zij zeker met nog meer avonturen komen, want ik kan geen genoeg krijgen van alle leden van dit heerlijke team

Lieve leesgroet Moon Kager