**** 1/2 ster·Aanrader·Boeken nieuws·Boekentips·De Crime Compagnie·Pageturner·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Een lege plek – Sophie Wester ****1/2

Een lege plek – Sophie Wester ****1/2

“Een uitdagende thriller waarbij de plotwendingen elkaar opvolgen, onverwacht en heerlijk trekkend leesvoer. Een boek dat je in één ruk uitleest”

Een vraag vanuit een onverwachte hoek zet het leven van Birgit Zilver op zijn kop. Haar ex-vriend vraagt of zij hem en zijn vriendin kan helpen zwanger te worden. Birgit is vakkundig op haar gebied als arts in haar eigen fertiliteitskliniek en neemt de vraag in overweging. Vanaf dat moment is het gedaan met de rust en heeft Birgit ogen in haar rug nodig want iemand heeft het op haar gemunt.

Het schrijversduo Sophie Wester kwam in 2022 met hun debuut Zomerhitte welke goed werd ontvangen door het lezend publiek, nu mogen zij daar Een lege plek aan toevoegen, en daar scoren zij zeker weten weer de benodigde punten voor. Een meeslepende thriller vol wendingen die het verhaal meerdere malen een andere kant op laten gaan. Wanneer een auteur bij de lezer teweeg kan brengen dat je de hoofdpersonage wakker wilt schudden van: “Doe het Niet, nee toch!” dan heb je de juiste snaar te pakken. De eigenzinnige maar vooral directe karakter Birgit weet de lezer onderhuids te raken, haar karaktereigenschappen roepen empathie en bezorgdheid op, een meer dan interessant personage welke de dames Wester zeer overtuigend aan het papier hebben toegevoegd. Door de meerdere twisten in Een lege plek, is dit een echte pageturner welke nog wel even blijft zinderen, tot het einde aan toe blijft de lezer in de ban van de schrijfstijl van de auteurs. Het is een interessant gegeven en waarschijnlijk ook een vraag die menig lezer zal willen stellen, hoe doe je dit? Met twee personen een thriller schrijven welke naadloos in elkaar overloopt en leest als een trein.

Een lege plek is een meer dan waardige opvolger van het debuut van Sophie Wester, met deze tweede thriller weten de dames een gevoelige snaar te raken en de lezer te trakteren op een meeslepende verhaallijn vol twisten en intrigerende personages. Deze pageturner wil je echt niet missen, sterk, indrukwekkend en vol plottwisten een echte Aanrader dus.

Zet Sophie Wester maar alvast op het lijstje met favoriete auteurs want hier gaan we vast nog meer van horen

Lieve lesgroet Moon Kager

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s