Recensies·Recensies van Moon

De Oversteek – Sonn Franken #BOEK10

De Oversteek – Sonn Franken #BOEK10

“Een reis waarbij realiteit en Fantasie samensmelten. Waar je je eigen fantasie helemaal kan laten gaan.”

 

De Achterflap

Kees is een jongeman die in het hedendaagse leven staat, maar regelmatig uit dat leven wegvlucht door het lezen van fantasieboeken. Wanneer Kees een ongeluk op zijn werk krijgt, raakt hij in coma en hij ontwaakt in zijn eigen fantasieboek waar hij tot één van de hoofdrolspelers uitgroeit.

“De Oversteek” is een boek dat zich op de tweesprong van fantasie en realiteit bevindt.

Reis door een vreemde wereld, vorm je een beeld van de landschappen en omgevingen in detailomschrijvingen en laat je leiden door de fantasie van de schrijver op deze wonderlijke ontdekkingsreis. Ontmoet de meest vreemde creaturen en sluit de wonderlijkste vriendschappen. Stel je open voor alles dat onze moderne maatschappij ontgaat.

Mijn Mening

“Je bent Akam uit het Oosten. Maar dit is onmogelijk. Ik kan hier helemaal niet zijn.”

Een nieuwe schrijver, maakt mij altijd nieuwsgierig. Een nieuw genre, mmmmm, daar ben ik benieuwd naar. Ik ga Out of the Box. Gaat het me aanstaan of niet.

De Oversteek bestaat uit twee verhaallijnen, de verhaallijn van Kees en van Akam. Fantasie en realiteit lopen langs elkaar, en het maakt je als lezer heel nieuwsgierig waar de twee verhalen samenkomen en hoe dit verder gaat. De Oversteek heeft een heel origineel karakter en leest vlot en prettig. Het originele karakter van het boek maakt dat je geboeid blijft, wanneer de verhaallijnen samensmelten. Fantasie en Realiteit komen samen op een verrassende manier.

Dit geeft het boek extra sjeu, dit en de manier waarop Sonn Franken het beschrijft, de fijne, leesbare schrijfstijl maakt dat het boek voor een breed publiek toegankelijk is. Oudere lezers en Young adult Fantasy fans kunnen genieten van De Oversteek. De beeldend beschreven avonturen laten de lezer mee genieten tijdens de tocht naar de andere wereld. Je kunt je eigen fantasie helemaal los laten gaan tijdens deze avonturen.

Sonn, heeft mij verrast een nieuw en origineel geschreven verhaallijn, de twee werelden vloeien samen in één.

De Oversteek ontvangt van mij 3 ½ ster, een echte fantasy liefhebber zal waarschijnlijk hoger eindigen.

Lieve Leesgroet Moon

Koop bij bol.com

 

 

Een gedachte over “De Oversteek – Sonn Franken #BOEK10

Reacties zijn gesloten.