Boeken nieuws

Help Lineke en Win….!!!!

Hallo Mustreads-leden!

 Ik heb een paar brandende vragen en hoop ze hier aan jullie te mogen stellen, ennnn……. daar hangt meteen een mooie win-actie aan vast heb jij voor mij de best bruikbare antwoorden, dan ontvang jij een exemplaar van Het Spel, mijn nieuwe boek welke 15 januari 2020 verschijnt… 

Vorig jaar kwam Boeman uit, het eerste deel van een gloednieuwe serie over de Deense misdaadschrijver Ras Rasmussen, ofwel Ras Mus. Boeman speelt in Zweden en het volgende deel van deze serie ‘Het Spel’ speelt ook in Scandinavië.

Ik woon sinds acht jaar in Zweden, maar het Scandinavische genre is toch betrekkelijk nieuw voor mij als schrijver. Natuurlijk lees ik zelf graag en zeker ook boeken van Scandinavische schrijvers, maar wat deze nieuwe uitdaging voor mij zo spannend maakt, is dat ik mijn eigen stijl wil mengen met datgene wat zo typisch is voor Scandi-thrillers.

Ikzelf heb daar verschillende ideeën over, maar het gaat er vooral om dat de avonturen van Ras bij jullie aanslaan. Daarom heb ik wat vragen opgeschreven die ik jullie graag stel. Zie het als een bevolkingsonderzoekje, een lezersonderzoek voor het vervolg op de eerste twee delen van deze nieuwe serie.

Hieronder vind je een bestand met de vragen, je mag natuurlijk ook knippen en plakken naar een word bestand of stuur ons een mail dan sturen wij je het bestand toe. Na het invullen van jouw bevindingen mag je deze terug mailen naar; mustreadsornot@ziggo.nl  

Dan zorgen wij dat deze bij Lineke komen!! Bedankt alvast, namens Lineke en het team van Mustreads or Not Succes en wie weet ben jij de gelukkige die Het spel mag ontvangen

De vragen voor ; Help Lineke Breukel en Win

  1. Wat voor elementen maken voor jullie een thriller in het algemeen leuk om te lezen?
  2. Wat voor elementen horen thuis in een typische Scandinavische thriller, volgens   jullie?
  3. Als je mijn boeken kent, heb je dan het idee dat ik als schrijver met mijn stijl binnen dat genre pas of zou kunnen passen?
  4. Wat mis je aan mijn verhalen, als je die vergelijkt met Scandinavische boeken?
  5. Vind je dat ik mij als schrijver niet moet bezighouden met Scandinavië of vind je dat juist leuk / interessant / spannend?
  6. Als je Boeman kent, welke elementen zou een volgend deel van RAS dan moeten bevatten om het goed te maken voor jou?
  7. Als je Boeman al hebt gelezen, heb je dan feedback voor me die mij verder helpt om mij dit genre beter eigen te maken?
  8.  Zou een Scandi-thriller exclusief in Scandinavië moeten spelen, of mag de hoofdrolspeler ook naar bijvoorbeeld Nederland afreizen?
  9.  Zit je überhaupt te wachten op een serie van mijn hand?
  10. Heb je nog opmerkingen, feedback, tips of andere zaken die betrekking hebben op mijn schrijfwerk?

Hartelijk dank voor het delen van jullie mening!
Tot het volgende boek!

Lineke Breukel

82186002_1231597380367898_281404303023800320_n

Een gedachte over “Help Lineke en Win….!!!!

Reacties zijn gesloten.