#thekobolife·@Kobobooks·Blogtour·Recensies·Recensies van Caro·Roman

Lowlands Love Stories – Lily Frank “Een heerlijke feelgood met een aangenaam erotisch tintje.”

Lowlands Love Stories – Lily Frank

“Een feelgood met een rauw erotisch randje bezorgden mij heerlijke ontspannen leesuurtjes”.

  • Auteur: Lily Frank
  • Uitgever Polder Publishers
  • Gepubliceerd op 30 jun. 2020
  • Pagina’s 189
  • E-book in Kobo Plus Gratis voor abonnees

Ben je fan van het festival Lowlands of ben je er nog nooit geweest, deze Lowlands Love Stories nemen je mee en laten je genieten van verhalen voor en achter de schermen van het festival Lowlands. Lowlands Love Stories bestaat uit verhalen die al eerder verschenen in de bundel “Liefde op Lowlands”, maar zijn in een nieuw jasje gestoken onder de titel Lowlands Love Stories. Naast de drie verhalen uit deze eerder verschenen bundel, is nu ook het bonusverhaal “Benefietconcert met bijwerkingen” toegevoegd.

  • Op heterdaad
  • Muiltje in de modder
  • Foutief verliefd
  • Benefietconcert met bijwerkingen

Vier verhalen die worden verteld in de ik-vorm, vanuit vier verschillende personages, die allemaal een bepaalde band met de groep Dark Mist Rising hebben.

Op heterdaad bandlid Janus woont vlak bij het Lowlands terrein en ieder jaar krijgt hij gratis tickets. Omdat Janus een prachtige schuur heeft om te oefenen zonder buren overlast te bezorgen is de band eigenlijk altijd daar. Wanneer Janus op een dag iets eerder dan gepland thuiskomt, hoort hij gerommel in de schuur. Zijn vriendin Klaire bevindt zich in de schuur maar hij had nooit verwacht haar daar zo aan te treffen. Een erotisch getint kortverhaal waarin je kennis maakt met de bandleden Janus en Ka.

Muiltje in de modder Dit verhaal gaat over Dore, die samen met haar vriendin Cynthia naar het festival gaat. Zij zitten samen op de camping, maar voordat het zover is moet Dore nog even een boodschap halen waarbij ze kennis maakt met een glazen pui. Gelukkig is daar een man die haar overeind helpt.

Wilde plannen?” vraagt hij lachend. “Of was je echt op weg naar het bal?” Hij laat zijn ogen goedkeurend over mijn kleding gaan. “Ik kan echt maar één reden verzinnen waarom ik dit weekend in de polder wil zijn. Enig idee welke reden?” Ik knipoog voor het effect. “De polder valt best wel mee, hoor. Maar ik heb een voorzichtig idee waar je op doelt. Misschien kom ik je daar zelfs nog wel tegen.” Hij knipoogt terug.

Vriendinnen van Cynthia vriendinnen blijken ook op het festival te zijn, alleen heeft Dore totaal geen klik met deze arrogante meiden. Marlies, één van de meiden is extra arrogant, waarom en wat heeft Dore gedaan? Dore kan geweldig tekenen, ze tekent zentangle en zet die op insta, dan reageert iemand van de band Dark Misting Rising op haar post.

Foutief verliefd gaat over Pandora de zangeres van de band. Zij is lesbisch en is door haar eerste liefde, hard op haar hart getrapt. Wanneer ze in de auto zit en een vrouw tegen een pui ziet lopen, stokt haar adem, want deze vrouw lijkt op de vrouw die haar zo’n pijn heeft gedaan, Rachel. De vrouw van de pui komt ze tegen op Lowlands en de kriebels in haar buik zijn er meteen, maar er is nog iemand anders die haar ook leuk vindt, wordt dit een strijd om de liefde?

Benefietconcert met bijwerkingen Het verhaal van Marlies, die spijt heeft van wat ze allemaal heeft gedaan op Lowlands en nu voor het eerst weer naar haar favoriete band komt luisteren bij een benefietconcert. Komt het voor Marlies toch ook nog goed?

Lily Frank was in 2017 op Lowlands, dat toen voor de 25ste keer werd georganiseerd, daar borrelde het idee omhoog om verhalen te schrijven over het festival. Het zijn uiteindelijk deze 4 verhalen geworden die tezamen Lowlands Love Stories vormen. Het verhaal wordt dus een paar keer verteld maar dan vanuit het perspectief van een ander personage. Leuk om het verhaal te lezen vanuit een ander oogpunt. Boeken van Lily Frank heb ik al vaker gelezen en ben altijd aangenaam verrast door haar schrijfstijl en de manier waarop zij de lezer mee kan nemen in het verhaal. Ook deze Lowlands Love Stories heeft mij weer enkele aangename leesuurtjes bezorgt. Een heerlijke feelgood met een aangenaam erotisch tintje.

Lieve leesgroet Caroline Kuiper

Ook te lezen met Kobo-plus abonnement! #thekobolife# @kobobooks