Blogtour·Recensies van Moon·Roman

Ik hou je vast – Marina Folkers ABC #Blogtour

Ik hou je vast – Marina Folkers

 • A = Aangrijpend Marina snijdt in dit verhaal een Aangrijpend onderwerp aan, het zal je als lezer niet onberoerd raken. De impact van het onderwerp laat Marina zeer sterk naar voren komen. Mijn complimenten
 • B = Breekbaar Ik hou je vast is een breekbaar verhaal, een verhaal waarbij wellicht een traantje wordt weggepinkt. Dit mag, dit is menselijk en wanneer je het boek leest zal je mij helemaal begrijpen. Een verhaal dat het lezen verdient.
 • C = Combinatie Marina Folkers weet deze Feelgood roman te combineren met een boodschap diep uit haar hart, een verhaal wat verteld moet worden, een verhaal dat een platvorm verdient. Een boodschap welke iedereen mag/ moet horen.
 • D = Durf   Chapeau voor de auteur dat ze dit aan heeft gedurfd. Marina heeft met respect een aangrijpend onderwerp aangesneden daar is durf en lef voor nodig, maar vooral kracht
 • E = Ethan. Ethan de jeugdliefde van Millie een belangrijke rol in het verhaal, het type ruwe bolster blanke pit. Hij zal de lezer raken..
 • F = Folkers Marina weet als geen ander de toon te zetten, haar feelgood romans vertellen een verhaal waarvan je onder de indruk zult zijn. Ik hou je vast zal deze stempel meer dan eens benadrukken. Een roman met een rauw randje welke je niet mag missen
 • G = Geslaagd Voor mij is dit boek meer dan geslaagd, het verhaal klopt, een mooi romantisch, emotioneel verhaal wat vertel moest worden hopelijk kunnen we ervoor zorgen dat vele dit ook gaan lezen, want Ik hou je vast verdient het om gezien te worden en daarmee natuurlijk ook de auteur.
 • H – Hart verloren In haar jeugd is Millie haar hart al verloren aan Ethan, wat is er gebeurt, MARINA Folkers laat het verhaal heel gedegen oplopen, als lezer blijf je in spanning zitten, het antwoord zal je niet onberoerd laten.
 • I = Interview Samen met haar college, wordt Millie naar het Hampton Leisure Hotel gestuurd voor een kijkje in de keuken van het hotelwezen, daar ziet ze Ethan weer na jaren .. Is hij bereid tot een Interview?
 • J = Jeugdliefde Herinner je jouw jeugdliefde nog die gevoelens gaan diep he! Zo ook bij Millie en Ethan, vanaf jongs af aan, aan elkaar verbonden, kan liefde de tijd overwinnen of gooit verdriet roet in het eten?
 • K = Keiharde werkelijkheid Helaas is het onderwerp in Ik hou je vast nog steeds keiharde werkelijkheid waar we onze ogen niet voor mogen sluiten…..
 • L = London  Millie en Jess wonen samen in London, als huisgenoten hebben ze al menig verdriet en feestje gevierd en onverwonnen..

 [MK1]

 • M = Millie Millie is de hoofdpersonage van het verhaal een jonge journaliste wiens hart gebroken is door haar jeugdliefde Ethan, kan zij het geluk weer vinden?
 • N = Nieuwe liefde Is Millie klaar voor een nieuwe liefde, haar huisgenootje Jess ziet het helemaal voor zich haar broer met haar vriendin, een ideale combinatie, ook voor Millie misschien kan Sam haar Ethan doen vergeten…
 • O = Openheid Hopelijk komt er door Ik hou je vast, openheid. Geeft het net dat zetje in de rug waardoor er meer gepraat wordt, er helaas voor vele mensen het taboe verdwijnt. En zij kunnen zijn wie ze zijn.
 • P = Perfect Marina weet in Ik hou je vast de sfeer perfect te laten oplopen, je begint kalm, wordt langzamerhand steeds nieuwsgieriger door de lichte spanningsboog in het verhaal en naarmate het einde vordert is wegleggen een NO GO area.
 • Q = Quote

“Een feelgood roman met een rauw randje, Marina Folkers zal je in je hart raken maar ze houd je vast! Aangrijpend, indrukwekkend en respectvol weet zij een onderwerp aan te snijden dat je niet los zal laten.”

 • R = Roman Marina Folkers schrijft deze roman, maar kun je het echt een roman noemen. Het bezit een duidelijke boodschap, een aangrijpend onderwerp dat een gezicht verdient. Met deze Roman onderscheid Marina zich van haar vorige Feelgoodromans en laat zien dat zij een uitstekende auteur is die hart voor het schrijven heeft en voor de medemens. Mijn complimenten waarop zij met R = Respect een prachtig verhaal heeft neergezet.
 • S = Sam Sam is de broer van huisgenoten Jess, hij is terug uit Amerika en Jess ziet het helemaal voor zich kan Sem Millie weer gelukkige maken?
 • T = The Guardian De krant waar Millie haar werk als journaliste heeft, gedreven en vol overgave zet zij zich in voor haar werk, kan zij met een nieuwe opdracht de wel verdiende promotie voor elkaar krijgen.. Millie gaat ervoor
 • U = Uitzoeken / Research Dit boek kan niet ontstaan door een gedegen onderzoek vooraf, je leest ook in het nawoord wat er aan vooraf gegaan is, hiermee laar Marina zien dat zij in staat is een gevoelig onderwerp zo uit te werken in een aangrijpend verhaal zodat het een gezicht krijgt een podium. Hopelijk wordt dit boek door vele gelezen en heeft Marina hiermee een deurtje opengezet.
 • V = Verjaardag Haar verjaardag viert Millie liever niet, de gedachten aan vroeger overschaduwen deze feestelijke dag..
 • W = Wegleggen Ik hou je vast, zal je op bepaalde momenten weg willen leggen, maar toch weet Marina Folkers het zo te schrijven dat je blijft lezen, gevangen in het verhaal.
 • X = Xylofoon… Heeft echt niets met het verhaal te maken maar ik kwam gewoon niet op een woord met een X , neem mij niet kwalijk..
 • Y = Yinde Tot het einde toe zal je als lezer, een brok in je keel hebben een in het eerste begin lekker Feelgood roman wordt naarmate het verhaal vordert een regelrechte boodschap aan de lezer, een verhaal waar je tot het Yinde aan toe aan gekluisterd zal zijn… Een verhaal dat je bij blijft.
 • Z = Zwaarte Een roman met zwaarte, geen lichtvoetig leesvoer maar een roman waar je in wordt gezogen en al snel blijkt dat je de personages gaat omarmen, er wordt een beroep op je empathie gedaan en je zult dit boek met liefde en toch ook met een koude rilling lezen.