Blogtour·Recensies van Moon·Thriller

Mijn waarheid – Sandra J Paul “Vol verwarring en vooral enthousiasme lees ik deze sterke Who-dun-it thriller!” #Blogtour

Mijn waarheid – Sandra J Paul

“Een origineel idee uitgewerkt tot een heerlijke psychologische WHODUNIT”

“Ik herinner me alles, maar een deel van mijn ziel wil er niet in geloven. Sommige dingen zijn gewoonweg onuitspreekbaar” Nathan

En verhaal heeft twee kanten…. Wie verteld de waarheid is het Elias of Nathan? Wat is er gebeurt op de dag van de trouwerij van Nathalie en Elias, boven op de hoogste bergtop van Blue Mountain, Fishers Peak, daar waar alleen de dure schoen van Nathalie en Nathan en Elias getuige zijn van een afschuwelijk drama…Maar wie vertelt de waarheid

“Hij herinnerde zich blijkbaar niet wat er met haar is gebeurd, maar hij doet wel alsof of ik de verantwoordelijke ben voor haar door. Wat is dit?” Elias

Origineel en pakkend

Wat een idee, om twee verhalen los van elkaar te laten lopen met de waarheid in het midden. Sandra J Paul verrast met dit uiterst unieke concept. Ik heb al eerder kennis mogen maken met deze Vlaamse auteur en door haar vele genres is het elke keer weer verrassing, maar met dit concept zet ze zich wel op een heel interessanter manier in de spotlights. Ik lees eerst het verhaal van Nathan en bemerk al snel dat ik helemaal het verhaal ingezogen wordt, wie verteld de waarheid, wat is er gebeurt tijdens het onstuimige weer boven op de bergtop

Keuzes.. en verwarring

Je kunt zelf kiezen welke kant van het verhaal je eerst wilt lezen, de waarheid van Elias of die van Nathan? Welke kies jij? Halverwege het boek wordt je gewaarschuwd de waarheid komt nu boven tafel, maar ik ga eerst de kant van Elias even aan horen, interessant! De twee verhalen lijken bijna identiek, maar toch aan beide verhaal zit een eigen draai, wie geloof jij. Ik weet het niet meer, voor de ene neef voel ik meer empathie bij de ander krijg ik een nare nasmaak. Heerlijk gevonden van Paul, wat een idee ik raak helemaal enthousiast tijdens het lezen, dit wil je gewoon meemaken een boek op een heel andere manier ervaren, het is een heerlijke leeservaring. Een originele twist, waarom is dit niet eerder bedacht.? Als lezer ben je in beide verhalen op je hoede want eigenlijk zijn beide neven niet te vertrouwen, je vertrouwd niemand tot de waarheid boven tafel komt. En dat is halverwege het boek, en wat voor waarheid, ik zag de plot niet aankomen.! Sandra J Paul zal je in dit bijzondere boek menig heerlijke leesuren bezorgen, je zult verrast, nieuwsgierig en vooral genietend achter de waarheid komen.

Mijn waarheid, is een verhaal in een zeer origineel jasje, iets nieuws, iets dat naar meer smaakt, het leest als een trein en door deze bijzonder manier zal je blijven lezen tot de waarheid boven tafel komt. Mijn waarheid…….. Of die van jou?

Lieve leesgroet Moon Kager