Blogtour·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Semper Fi – Ellen Lina #Blogtour Genieten, van een heerlijk spannende leesflow #Pageturner”

Semper Fi – Ellen Lina   #Blogtour

“Immer trouw, maar wie vertrouw jij? Je vertrouwen wordt danig op de proef gesteld door de pakkende schrijfstijl van Ellen Lina”

“We doen net alsof het niet zo is, alsof het niet zo is. Alsof niet waar is. We doen alsof ze gewoon verder leeft, alsof ze gewoon verder leeft……..

Zelfs als het niet zo is”

Negentien jaar na dato, komt Helena Dijks haar boek Nemesis uit, een verhaal over de vermissing van haar huisgenoot/ vriendin Kim. Niet alleen de vermissing van Kim komt aan bod ook alles wat er toen in die tijd met Kim en Lena is gebeurd. Met Nemesis probeert Helena een tijdperk te verwerken, af te sluiten. Ze heeft geen idee welke wond er wordt opengereten, maar wanneer Nemesis in de publiciteit komt staat haar leven op zijn kop en niet alleen dat van Helena!

Wie vertrouw jij? Negentien jaar geheimen ……..

Ellen Lina, schrijft naast Thrillers ook Romans, en beide genres worden goed ontvangen bij de lezers. Met Semper Fi, snijd zij een indrukwekkend onderwerp aan, zij beschrijft het verleden van Kim en Lena op een beeldende en pakkende manier, de spanning zit van het begin af aan in het verhaal. Een boek vol dreigende gebeurtenissen waarbij je vertrouwen op de proef wordt gesteld, en je bemerkt dat je door blijft lezen omdat het boeiend en meeslepend is. Helena krijgt het flink te verduren en als lezer kun je niet anders dan haar kant kiezen, de karakters naast haar zijn daarentegen allemaal verdacht en dubieus, dit maakt het boek tot het einde toe aangrijpend spannend. Semper Fi wordt al snel een echte Pageturner, je wilt weten hoe het in elkaar steekt. Lina weet dit gedegen op te laten lopen tot de climax die jou als lezer nog even helemaal op scherp zet. Haar liefde voor muziek vind je terug in het verhaal, het lied van Frank Boeien neurie nog dagen nadat ik het boek sloeg, Zeg me dat het niet zo is… en het past ook helemaal bij het verhaal.

Je blijft lezen…. Geboeid en op je hoede !

Ellen Lina, weet ook in dit boek de lezer scherp te houden door haar vlotte en trekkende schrijfstijl zal je dit boek moeilijk weg kunnen leggen, en blijf je geboeid van begin tot het einde. Semper Fi, staat garant voor heerlijk spannende leesmomenten, waarin je vertrouwen op verschillende manieren op de proef wordt gesteld, de leesflow pakt je in en laat je maar moeilijk los, waardoor je aan het einde van het boek een beetje teleurgesteld zal zijn. Niet door de plot, niet door het verhaal, maar gewoon omdat de bubbel uit elkaar spat en het boek uit is.

Ik was al fan van de schrijfstijl van Ellen Lina, maar met dit boek laat zij weer zien dat ze een heerlijk thrillerbrein bezit en aangrijpende onderwerpen niet schuwt. Ellen Lina verdient het om gelezen te worden.

Lieve Leesgroet Moon Kager