Jeugdboek·Recensies·Recensies van Moon

Het VSCO Girl invulboek – Witte Leeuw “Een vrolijk invulboek voor pittige jonge dames”

Het VSCO Girl invulboek – Witte Leeuw

“Meer inzicht in je eigen IK, voor de jonge dames onder ons een super leuk invulboek”

  • Leeftijdsindicatie:8 – 12
  • ISBN:9789492901699
  • Prijs:10,99
  • Pagina’s:80
  • Uitgever: Witte Leeuw
  • Verschijningsdatum:16-09-2020

Samenvatting Bol.com

Ben jij een echte VSCO girl? Dan is dit invulboek bomvol vragenlijstjes, checklists, foto-, beauty- en save the turtle challenges, VSCO quotes, kleurplaten en DIY tips echt iets voor jou!
Ontwerp je eigen scrunchies en lipgloss, maak zelf vriendschapsarmbandjes en beautyproducten en ontdek je inner VSCO girl. Met natuurlijk ruimte om je mooiste (polaroid) foto’s (met VSCO filter) in te plakken, shopping wishlist en nog veel meer!

Een vrolijk invulboek in prachtige hardcover uitgave. Met de vraag of je een echte VSCO Girl bent?? VSCO is Vernoemd naar de VSCO fotografie app, helemaal hip sinds 2019 een cultuur welke ontstaan is onder tieners.

Wat een super vrolijk vormgegeven boek.  De jonge dames kunnen zich helemaal uitleven in dit invulboek, op een creatieve manier kunnen zij hier een dagboekje van maken over hun favoriete bezigheden. Ook zijn er actieve tips; hoe maak je je eigen lipgloss, je eigen gezichtsmasker. Het is eigenlijk een heerlijk boekje voor de jonge dames van tussen de 10 en 13, een boekje wat zij later als volwassenen met een glimlach terug zullen lezen.

Een creatieve uitdaging voor de meiden van 10 -13 om meer inzicht te krijgen in hun eigen IK.

Lieve VSCO groet Moon Kager