Blogtour·Recensies van Moon·Roman

Winter in Cockleberry Bay – Nicola May ” Genieten van Cockleberry en zijn heerlijke bewoners”

 Winter in Cockleberry Bay – Nicola May

“Heerlijk terug naar de idyllische sfeer van Cockleberry Bay, onverzadigbaar lekker leesvoer”

  • Auteur: Nicola May
  • Uitgever: Z&K
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789020542523 
  • Druk: 1 
  • december 2020 
  • 336 pagina’s

Ga je mee, nog één keertje naar Cockleberry Bay?

Inmiddels heeft Rosa haar winkeltje, de Corner Shop, cadeau gedaan aan haar lieve vriendin Titch, haar broer Nate reilt en zeilt Café Rosa`s en Rosa geniet van Hot en de kleine Ned al komt ze er ook achter dat een baby niet alleen maar rozengeur en maneschijn is. Het lijkt kalm in Cockleberry Bay maar dat is schijn. Het is bijna zover de jaarlijkse vuurwerkshow, Rosa kijkt er al naar uit.. Ogenschijnlijk kabelt alles verder in het pittoreske Cockleberry Bay maar Cockleberry Bay zou Cockleberry Bay niet zijn als er zich van alles afspeelt.

“Deze tijd van het jaar had voor haar dochter altijd een of de andere consequentie met zich meegebracht, en het zag ernaar uit dat dit jaar daar geen uitzondering op zou zijn.”

Nicola May heeft de harten van vele lezers verovert met haar serie over Cockleberry Bay

Nicola May was met haar serie over Cockleberry Bay een hele grote hit in de zomer van 2020, samen met vele anderen heb ik genoten.  Op naar Cockleberry Bay in Winterse sferen, naar Rosa, naar teckel Hot en alle karakters …, na de zomeredities van Cockleberry Bay adem je nu de heerlijke sfeer van Halloween en Kerstmis in, het voelt als thuiskomen in de heerlijke schrijfstijl van Nicola May. Het ongeremd lekkere ongedwongen taalgebruik en de heerlijke karakters maken dit boek weer tot een feest om te lezen. Ditmaal maken Rosa en haar vrienden weer van alles mee, het leven van de bewoners van Cockleberry is allerminst saai te noemen.

Kneuterig, Romantisch en echt dorps….

May weet ondanks dat het één en al romantiek lijkt te zijn in Cockleberry Bay, toch ook een lichte spannende twist in het verhaal te gooien, zo eentje waardoor de lezer nieuwsgierig blijft van begin tot einde. Winter in Cockleberry Bay is speels, romantisch en heeft een trekkende opbouw, een klein beetje spanning. De sfeer ademt gewoon alles uit wat een heerlijk dorpje nodig heeft. Kneuterig, romantisch en de dorpse karakters die alles van elkaar weten….  Het is gewoon een heerlijke winterse roman waar je menigmaal om zal moeten glimlachen. De karakters gaan gewoon in je hart gaan zitten.

Ideale cadeau voor deze Winterse maanden

May zorgt weer voor een heerlijke ontspannen leesflow welke je maar moeilijk los zal kunnen laten. Het ideale cadeau voor de wintermaanden, jazeker! Cockleberry Bay zal nooit vervelen ben ik bang.

Cockleberry Bay ik hoop je ooit in het echt te zien

Lieve leesgroet Moon Kager