#thekobolife·@Kobobooks·Recensies·Recensies van Moon·Roman

De Make-over – Tessa Bailey “Beeldend en niets verhullend. Genieten”

De Make-over – Tessa Bailey

“Vijftig tinten grijs is er niets bij, Wat een heerlijk sexy verhaal, en het bevat nog inhoud ook!”

Al jaren koestert zij heimelijke gevoelens voor de vriend van haar grote broer, kleine Georgie Castle moet lijdzaam toe zien hoe hij zijn leven vergooit nadat hij niet meer als prof honkballer zijn geld kan verdienen. Dit laat zij niet gebeuren en trekt de stoute schoenen aan en sleurt hem zijn bed uit. En geeft hem die schop onder zijn kont die hij klaarblijkelijk nodig heeft om zijn leven weer op te pakken. Dit is het begin van iets dat Georgie nooit voormogelijk had kunnen houden…. Kan zij het imago van de grijze muis, het kleine zusje eindelijk van zich afschudden, kan Travis haar helpen haar plek in de maatschappij te vinden? Of heeft Travis andere plannen met het zusje van zijn beste vriend?

“Georgie likte over haar lippen. “Dat zou lang genoeg moeten zijn om iedereen te laten inzien dat ik meer ben dan een gekke clown”

De make- over is het eerste boek van Tessa Bailey welke in het Nederlands vertaald is, nou dit smaakt zeker naar meer. Hopelijk worden haar andere ongeveer 20 bestsellers toe gevoegd aan dit lijstje.  De ogenschijnlijk liefelijke cover doet niet verhullen wat er achter de mooie benen schuil gaat, schijn bedriegt, want deze roman is allesbehalve braaf en lief, je stort je in een warm bad, vol ontluikende liefde en alle details die daarbij horen. Zeker niet schokkend maar heerlijk verrassend en hilarisch om te lezen. Je start in een heerlijke feelgood roman, maar naarmate de leeslijn zijn weg vervolgt komt er een seksuele lading het boek in welke je niet aan ziet komen. De schrijfstijl van Bailey is vlot en lekker weg lezend te noemen, als lezer kun je je snel vereenzelvigen met de jongste telg van het gezin Castle, altijd wordt Georgie gezien als het kleine meisje het kleine zusje van, hoogtijd dat hier verandering in komt. En dat komt er zeker, De Make- over is een heerlijke combinatie van lekker romantisch getouwtrek, maar toch met een onderliggende lading die je echt wel iets verteld. Gezien worden en zelfvertrouwen, onderwerpen waar iedereen wel mee worstelt, Tessa Bailey zet het neer in een sensuele feelgood, waarbij details niet worden geschuwd.

Vijftig tinten grijs valt er niet helemaal bij in het niet, maar tijdens het lezen van De Make – over krijg je naast een lekker verhaal ook de benodigde romantische sexy details voor geschoteld die geen verdere toevoeging nodig hebben. Beeldend en niets verhullend.

Gewoon lekker lezen en genieten van alle ingrediënten die Bailey je voorschotelt. Lees Smakelijk

Lieve leesgroet Moon Kager

Ook te lezen met Kobo-plus abonnement! #thekobolife# @kobobooks