Recensies·Recensies van Moon·Roman

Het dorpje Happiness – Holly Martin ” Een heerlijk verhaal waar je je in kunt verliezen en niet hoeft na te denken over alle daagse perikelen. “

Het dorpje Happiness – Holly Martin

“Genieten van een heerlijk dorpje en ontluikende liefde”

  • Auteur: Holly Martin
  • Uitgever: Z&K
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789020539400 
  • Druk: 1 
  • oktober 2020 
  • 320 pagina’s

“Happiness had mensen nodig die het weer tot leven konden wekken, en dan het liefst jonge gezinnen.”

Happiness, van de naam alleen al word je toch Happy. Zo dacht ook Willow toen ze behoefte had aan een frisse start. Na het zien van een advertentie, trekt ze de stoute schoenen aan en vertrekt naar Happiness. Het dorpje blijkt vervallen te zijn en ondanks de kans een jaar lang gratis te wonen, weet Willow niet of ze de juiste keuze heeft gemaakt. Maar dan ontmoet ze Andrew, de beheerder en de klusjesman van het dorpje met zijn zesenveertig inwoners, Happiness ziet er in één klap een stuk zonniger uit.

Kan Willow Happiness weer laten stralen, of is het juist andersom?

De karakters sluit je in hart

Holly Martin staat bekend om haar Feelgood-series, inmiddels schreef zij al achttien romans waarvan Het dorpje Happiness het eerste deel is in een tweeluik. Ben jij liefhebber van de serie over Cockleberry Bay? Dan mag je Het dorpje Happiness niet missen, ook deze feelgood ademt een en al sfeer, humor en romantiek uit. De vlotte schrijfstijl van Martin maakt stoppen bijna onmogelijk en je verliest je helemaal in deze romantische setting. De hoofdpersonages spreken helemaal tot je verbeelding, wat een heerlijk stel, Willow en Andrew stelen gewoon je hart.

Een echte Feelgood

Holly Martin weet op een heel eenvoudige manier de lezer het boek in te trekken, de romantiek die het verhaal uitstraalt pakt je meteen in en het zal dan ook geen enkele moeite kosten het verhaal te volgen. Een heerlijk verhaal waar je je in kunt verliezen en niet hoeft na te denken over alle daagse perikelen. Toch verweeft Martin ook een belangrijke boodschap in het verhaal, dat leven met een beperking geen issue zou moeten zijn en je schamen daarvoor is al helemaal niet nodig, liefde vindt zijn weg wel en ook in Happiness is liefde nodig en gelukkig overal te vinden.

 Wat een heerlijk verhaal, fans van een echte lekkere Feelgood mogen dit boek niet missen, even lekker wegdromen.

Op naar Happiness

Lieve leesgroet Moon Kager