#Kobo Original·#thekobolife·@Kobobooks·Gast recensies·Recensies·Thriller

In naam van de vader – Linda Jansma, “Weer een echte Linda, leest heerlijk weg!”

Linda Jansma – In Naam van de Vader.

Een steenrijke familie, een advocatenkantoor, een exclusieve sexclub : fantastische ingrediënten voor een heerlijk boek

  • Auteur: Linda Jansma
  • Uitgever: Kobo originals
  • Nederlands
  • 1e druk: juni 2018
  • 9789461093189
  • Paperback 
  • 450 pagina’s

Recensie

Het verhaal gaat over de familie Van Foreest, een steenrijke familie. Het boek begint met Francis van Foreest die het advocatenkantoor van zijn vader overgenomen heeft en is getrouwd met Renée. Zij werkt ook in het familiebedrijf. Francis verzwijgt een grote fout voor zijn familie.

Linda Jansma – In naam van de vader.

We starten dus meteen al lekker met deze fout. Maar wat er daadwerkelijk gebeurd is zal later in de reeks pas duidelijk worden. Maar we worden heerlijk meegenomen in een verhaal met een mogelijk schandaal. Het huwelijk van Francis en Renée staat daarbij ook nog eens onder druk. Hun zoon houdt zich met criminele activiteiten bezig ondanks de waarschuwingen over zijn foute vrienden. Renée voelt zich alleen en wordt verliefd en zet daarmee haar huwelijk en dus ook gezin op het spel. We volgen daarnaast ook het verhaal van de broer van Francis, Matthijs. Matthijs heeft een exclusieve sexclub en is een beetje de underdog van de familie.  Als de mooie Judith solliciteert en aangenomen wordt krijgt het boek er nog een spannende verhaallijn bij. Wie is deze mooie dame en wat is ze van plan. Welke schandalen hangen er boven het hoofd van deze rijke familie. En wat nog belangrijker is, kunnen ze deze problemen wel aan?

Bijzonder dat ik niet eerder deze serie heb gelezen. Misschien moet ik zeggen ‘aan toe ben gekomen’. Ik heb toch al heel wat boeken van Linda Jansma in de kast staan en ook op mijn e-reader. Ik hou van haar schrijfstijl. Zo ook weer in deze reeks. Ik lees deze serie digitaal en had niet eens in de gaten dat het boek uit was ! Ik ben daarom ook gelijk doorgegaan in deel 2 en zit er heerlijk vol in. Ik kan niet wachten tot ik verder kan lezen. Het boek gaat ook gelijk verder van waar het geëindigd was. Dat is fijn. Ik hou er van om series in een keer te lezen. Ik kan dus nog mooi even paar boeken vooruit!

Lieve leesgroet Monique Vennink