#thekobolife·@Kobobooks·Recensies van Moon

Het familiegeheim – Sarah Lark “Een indrukwekkend familie verhaal, waarvoor je diep terug gaat in verborgen herinneringen” #KoboLuisterbooks

Het familiegeheim – Sarah Lark

“Voor liefhebbers Nieuwe – Zeeland en de geschiedenis van de Maori`s is dit een geweldige roman”

Journaliste Stephanie kan zich niets herinneren van de eerste zes jaar van haar leven, wanneer zij voor haar werk, hypnotiseur Rupert Helbrich moet interviewen is er een kans om meer over haar eerste jaren in Nieuw-Zeeland te weten te komen. Maar sommige herinneringen kun je je wellicht beter niet herinneren….

Stephanie reist af naar Nieuw-Zeeland op zoek naar het meisje in haar herinnering.

Bij jou zijn die jaren en een heel land, je geboorteland, volledig uit je geheugen verdwenen. Dat gebeurt niet zomaar.!

Sarah Lark beschrijft in Het Familiegeheim de geschiedenis van Stephanie Martens, je gaat mee terug naar haar roots, naar de verborgen herinneringen van haar jeugd. Ook neemt zij je mee naar 1864, het leven van de Maori`s, het levensverhaal van Marama Clavell. Op een indrukwekkende manier laat zij de lezer het verhaal mee bleven. Door de uitgebreide informatie en de geschiedenis van de Maori`s leest het voor mij persoonlijk niet zo vlot, toch ben ik diep onder de indruk van de schrijfstijl van Lark.  Sarah Lark heeft gedegen research gedaan want het verhaal bruist van de details en op indrukwekkende manier weet zei het verhaal aan de lezer over te brengen, nu zijn de fans van Lark dit al van haar gewend, een verhaal van Lark zal onder je huid gaan zitten en je ook echt iets vertellen, iets leren. Mijn complimenten voor de auteur dat zij feiten en fictie weet te combineren tot een verhaal dat ontroerend en gelijktijdig meeslepend en verrassend is.

Voor fans van Nieuw –Zeeland is dit thuiskomen, de geschiedenis van het land komt op een gedegen manier naar voren, een ontroerende roman met veel informatie en een meeslepend verhaal.

Lieve leesgroet Moon Kager

Ook te luisteren met Kobo-plus abonnement! #thekobolife# @kobobooks