Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Bloedheet – Annet Hulst “Een pageturner die je niet mag missen”

Bloedheet – Annet Hulst

“Een thriller die je in één ruk uit leest niet omdat je het wilt maar je moet, je wilt weten hoe het in elkaar steekt.. Heerlijk”

  • Auteur: Annet Hulst
  • Uitgeverij LetterRijn
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789493192119 
  • Druk: 1 
  • mei 2021 
  • 300 pagina’s

“Het verleden. Opeens komt het me zó groot voor.  In het verleden zijn zo veel dingen gebeurd, gezegd, gedaan. Allemaal geweest. Wat blijft is onze familieband., ons DNA”

Elke familie heeft zo zijn geheimen, maar de familie van Fee Wilkens spant wel de kroon wanneer zij voor de gein haar DNA op stuurt heeft ze geen idee welke beerput zij opent. Soms kunnen geheimen beter verborgen blijven, maar zeg dat maar tegen Fee de achttienjarige geschiedenis studente die ervan droomt om journaliste te worden

Je hebt weleens onverwacht zo`n pareltje in handen, zo eentje waarvan je bij het oppakken van het boek geen idee hebt wat je kunt verwachten, maar dat je er al snel achter komt dat dit zo`n pageturner is die je niet snel zal vergeten! Bloedheet is zo`n boek, een thriller waarbij al je zintuigen op scherp staan, er gaat tijdens het lezen van alles door je hoofd en je blijft lezen of je wilt of niet, of je tijd hebt of niet, maar je wilt weten waar het eindigt. Een heerlijk spannende Mustread die je niet mag/wilt missen

Familie intriges een ideaal ingrediënt voor een heerlijke thriller, de schrijfstijl van Annet Hulst zorgt ervoor dat je geboeid blijft tot het einde, met onverwachte plotwendingen maakt zij er een heel fijne thriller van. Het verhaal is lekker opgebouwd, van het begin af aan  hangt er spanning in de lucht, de jonge Fee is gedreven en vast besloten achter de waarheid te komen, een thriller die voor vele zal zorgen voor spannende leesuren. Voor mij een dikke 4,5 sterren ranking, een auteur die ik zeker in de gaten blijf houden. PS. ik wacht nog even met mijn DNA checken… Je weet nooit wat er uit komt!

Lieve leesgroet Moon Kager