Recensies·Recensies van Moon

Over vijf jaar – Rebecca Serle “Een stoere meid/ man wanneer je het droog houdt als het einde nadert! #Mustread”

Over vijf jaar – Rebecca Serle

“Een roman die begint als een Chicklit maar waarbij de tranen over je wangen lopen door de liefde die je proeft”

  • Uitgever: Cargo
  • Auteur: Rebecca Serle
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789403110219 
  • Druk: 1 
  • maart 2021 
  • 256 pagina’s

De tekst op de cover dekt het verhaal in één zin een liefdesverhaal maar dan anders. Meer hoef je niet te weten wanneer je start met dit aangrijpende verhaal over onvoorwaardelijke vriendschap, verlies en liefde.

“Hoe ziet jou leven eruit over vijf jaar?

Dannie Kohan is een persoon die alles heeft uitgeplozen voordat zij ergens aan begint, haar leven is uitgestippeld ze gaat voor het hoogst haalbare en daar voorbij. Wanneer ze droomt over een leven vijf jaar later? Dan ziet het er heel anders uit, hoe kan dit? Waar is haar zekerheid, wanneer ze wakker wordt bemerkt zij dat ze de droom niet los kan laten, tot zij op een dag de man ontmoet uit haar droom, de man die de nieuwe vriend van haar beste vriendin Bella blijkt te zijn… Haar leven staat op zijn kop maar dat is niets bij alles wat er nog te gebeuren staat.

“ze is…. begin ik., maar ik kan de zin niet afmaken. Ze heeft je nodig”

Over vijf jaar is ogenschijnlijk een chicklit wanneer je er in start, maar dan verandert alles, het is een verhaal dat je raakt . Een stoere meid/man die het droog houdt wanneer je het einde nadert. Rebecca Serle heeft bij mij een gevoelige snaar geraakt met haar verhaal, waarin vriendschap en liefde centraal staat. Dannie, of Danielle zal het hart van de lezer veroveren als ook Bella haar vriendin, je leeft met hen mee en wanneer het verhaal in een stroomversnelling komt blijkt weg leggen een onmogelijke optie te zijn! Je blijft lezen in de vlot geschreven roman waar emoties niet geschuwd worden en waarbij het leven echt beschreven wordt. Daar waar het omdraait, daar waar vele tegen aan lopen en daar waar eigenlijk niemand mee te maken wil hebben.

De Amerikaanse auteur schrijft naast boeken ook televisieprogramma’s, met Over vijf jaar heeft zij een roman neer gezet die de lezer aan het denken zet, een boek dat je bij blijft. Maar dat zeker ook op het witte doek hoge ogen zal gooien, het verhaal over vriendschap , liefde en verlies is voor iedereen herkenbaar en zal je raken of je wilt of niet

Wat een pracht verhaal, vechtend tegen de tranen sloot ik het boek,  overtuigd van de emoties die het bij mij teweeg bracht weet ik dat je gaat genieten met een hoofdletter G van een verhaal dat onder je huid kruipt

Lieve Leesgroet Moon Kager

Een gedachte over “Over vijf jaar – Rebecca Serle “Een stoere meid/ man wanneer je het droog houdt als het einde nadert! #Mustread”

Reacties zijn gesloten.