Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Waan je in een andere wereld #VertrekthrillerBundel “Reis mee de wereld over, Vertrekthrillers waarvan je zult genieten. Spanning en Leesplezier gegarandeerd”

Waan je in een andere wereld #VertrekthrillerBundel

“Stuk voor stuk heerlijk spannende verhalen, het is genieten van deze Vertrekthrillers van de topauteurs van de Crime Compagnie”

  • Auteur: Marelle Boersma en andere auteurs van De Crime Compagnie
  • Uitgeverij: De Crime Compagnie
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789461095121 
  • Druk: 1 
  • juni 2021 
  • 300 pagina’s

Reis mee naar Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk, Denemarken en andere bestemmingen. M.m.v. Marelle Boersma, Svea Ersson, Angelique Haak, Marijke Verhoeven, Heleen Smit, Heleen van den Hoven, Carmen Prins, Ad van de Lisdonk, Ingrid Oonincx, Martine Kamphuis, Atie Vogelenzang, Marion van de Coolwijk en Marja West. Gezamenlijk zorgen de auteurs van De Crime Compagnie ervoor dat de lezer zich niet hoeft te vervelen, de spannende Vertrekthrillers laten je even helemaal afdwalen naar oorden en situaties waar je je wellicht liever niet wilt bevinden. Maar in deze verhalen kun je je even helemaal verliezen en genieten van de verschillende verhalen waarbij één ding gegarandeerd is Spanning!

De vertrekthrillers van Marelle Boersma worden zeer goed ontvangen, ook Svea Ersson heeft zich inmiddels aan een vertrekthriller gewaagd, maar nu dus een bundel met korte verhalen van verschillende auteurs van De Crime Compagnie.

Wat een leuk idee, je leert zo elke auteur weer een beetje beter kennen, hun fantasie hebben ze laten leiden naar het idee bij een Vertrekthriller en dat ze zichzelf daarop losgelaten kun je merken, er gebeurt van alles en de verhalen lezen als een trein. Je reist de hele wereld over en de fantasie van de auteurs komt helemaal tot zijn recht, stuk voor stuk heerlijke spannende verhalen het is dan ook een ideaal thema waarin alles kan misgaan

Heel afwisselende verhaallijnen maar stuk voor stuk vol spanning en heerlijk leesbaar. Gegarandeerd leesplezier voor aan de rand van het zwembad of gewoon in je luie stoel in de tuin. Heerlijk vakantieleesvoer, spannend, vlot leesbaar maar vooral heel divers

Lieve Leesgroet Moon Kager