Recensies·Recensies van Moon

Mindgym Journal -Wouter de Jong ” Een Portie Mindgym is geen overbodige luxe, Wouter de Jong weet de juiste snaar te raken met vragen die er toe doen. #Tijdvoorjezelf “

Mindgym Journal -Wouter de Jong

Mijn contract is getekend en ik ga nog even door… Voor mij een dikke aanrader!!

 • Auteur: Wouter de Jong
 • Nederlands 
 • Hardcover 
 • 9789493213159 
 • Druk: 1 
 • april 2021 
 • 224 pagina’s

“Elke dag prikkelende vragen!”

Samenvatting: De meest efficiënte manier om mentaal fit te worden? Journaling! Met slechts vijf minuten schrijven per dag krijg je meer focus, rust en energie. Wetenschappelijk bewezen: journalen helpt je om

 • Meer positieve emoties te ervaren
 • Je doelen te realiseren
 • Creatiever te zijn
 • Beter om te gaan met stress

Daarom schreef bestsellerauteur Wouter de Jong deze prachtig geïllustreerde Mindgym Journal. In het journal staan 168 grappige, uitdagende en verdiepende vragen die je meer daadkracht geven en inzicht bieden in je doelen, wensen en relaties. Zie het als een meet-and-greet met jezelf, waar je elke dag wat aan hebt. En na elke vraag mag je een streepje zetten op de voorkant van het boek, op de speciale connect-the-dots-afbeelding. Zo maak je zelf je voortgang zichtbaar. Kortom, je geest trainen was nog nooit zo leuk!

Elke dag vijf minuten voor jezelf om even te relativeren waar je staat in het leven, even nadenken of je het juiste spoor volgt. Neem jij ze? Ik niet.. ik ga liever voorbij aan mijn eigen gevoel, mijn eigen gedachten verberg ik liever door een masker op te zetten en door te gaan.. ik lach veel weg. Maar eigenlijk is het tijd om eens goed te kijken of ik mijn doelen op orde kan krijgen, om mijn emoties onder ogen te zien en beter met de stress om te gaan… Tijd voor een portie Mindgym wanneer ik Wouter de Jong mag geloven…..

Journalen elke dag even vijf minuten rust nemen, even één of twee vragen beantwoorden en stil te staan bij wat je nu echt wilt, voelt en beleeft…… Oef elke dag .. Ok, we gaan de uitdaging aan!! Kom maar op Wouter de Jong! Dat je elke dag even tijd mag nemen voor je zelf is een uitdaging maar die verdient natuurlijk iedereen. Elke dag een zeer interessante vraag, het zijn wel vragen die echt iets in werking zetten. Mooie vragen, moeilijke vragen directe vragen.. Vragen die je nodig hebt om eerlijk naar jezelf te kijken. Maar zeker ook vragen die je raken, die de radartjes in je hoofd aan het werk zetten.

En juist deze vragen welke zeer zorgvuldig zijn gekozen zetten je op de juiste weg, maken dat je tijd neemt voor jezelf, dat je stilstaat bij waar het echt om gaat. Het is de uitdaging waard, wil jij ook beter met de stress om kunnen gaan en meer in je eigen kracht staan? Dan is een Portie Mindgym geen overbodige luxe, Wouter de Jong weet de juiste snaar te raken met vragen die er toe doen.

Mijn contract is getekend en ik ga nog even door… Voor mij een dikke aanrader!!

Lieve Mindgym groet Moon Kager