Recensies van Moon·Thriller

Paniek – Sandra J Paul #Blogtour “Een aanrader voor Young en Adult”

Paniek – Sandra J Paul #Blogtour

“Een heerlijke leestour maar zorg ervoor dat je niet in Paniek,  raakt een aanrader voor Young en Oud….”

  • Auteur: Sandra J. Paul
  • Uitgeverij Hamley Books
  • Nederlands 
  • Hardcover 
  • 9789463967662 
  • Druk: 1 
  • augustus 2021 
  • 300 pagina’s

Vandaag was een laatste rustmoment voor morgen de festiviteiten zouden beginnen. Alles stond klaar, we waren relaxed en gelukkig. En dan dit. Deze paniek

De voorbereidingen voor het honderdjarige jubileum van the school of Arts zijn in volle gang, een feestelijke lunch voordat de festiviteiten starten verloopt niet zoals men voor ogen had

De campus ligt op een afgelegen plek, verlaten van enige moderne communicatie middelen, wanneer zich daar een drama afspeelt, is het voor hoofdinspecteur Willem alle zeilen bij zetten en zorgen dat hij redden kan wat er te redden valt. Eén ding is zeker in Paniek raken is geen optie….. Maar wat is er aan de hand wat is de drijfveer voor dit grote drama? Had hij als hoofdinspecteur eerder moeten zien wat er aan de hand was? Dan blijkt er nog eén overlevende, Jake, wat weet Jake van het drama? En houdt hij het geheim voor zich?

De boeken van Hamley Books zijn niet alleen heerlijke boeken om te lezen maar staan ook garant voor kwaliteit, uitstraling een aandacht, de details in Paniek zijn dan ook weer een lust voor het oog. Hier alleen al om wil je het boek in je boekenkast. Sandra J Paul beschrijft het verhaal van deze thriller voor alle leeftijden, vanuit twee perspectieven, Willem en Jake, beide met hun eigen agenda en eigen kijk op het drama, dit maakt de lezer enthousiast en nieuwsgierig. Ik zeg vooral voor alle leeftijden want dit boek kan ook heel goed voor young-adults, de setting zal de jeugd namelijk ook zeer aanspreken! Ook al zijn de details best direct en uitgebreid aanwezig zeker voor jong volwassenen is dit boek een aanrader.

Zoals we gewend zijn van Sandra, weet zij de lezer bezig te houden met het oplossen van de puzzel, weet zij de lezer te verrassen en geboeid te houden door wendingen in het verhaal te verweven die je niet ziet aankomen. Ze heeft aan Paniek weer een originele draai gegeven, eentje die je eigenlijk nog niet eerder zal tegen zijn gekomen, wellicht één keer…. Dit onderscheidt de Vlaamse auteur van haar collega`s en is voor de lezer een feest om te lezen. De draai verklap ik niet, daar zal je tijdens het lezen zelfs achter komen!

Wel kan ik je beloven dat Paniek leest als een trein, je meesleept in een verhaal waarvan je geen idee hebt wat je te wachten staat en je geboeid blijft van begin tot het einde… een Aanrader voor Young en Oud…..

Lieve Leesgroet Moon Kager