Recensies·Recensies van Moon·Roman

Droomvakantie – Sarah Morgenthaler “Humor, Romantiek en Leesgenot….waan je in Alaska in met Morgenthaler”

Droomvakantie – Sarah Morgenthaler

“Een heerlijk debuut waarbij je als vanzelf in Alaska vertoeft. Genieten van Natuur, Liefde en humor.. ideale ingrediënten voor heerlijke leesmomenten.”

  • Auteur: Sarah Morgenthaler
  • Uitgeverij: AW Bruna
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789400513198 
  • Druk: 1 
  • december 2020 
  • 416 pagina’s

Welkom in Moose Springs, Atlanta!

Ga je mee naar Moose Springs, de Amerikaanse Sarah Morgenthaler neemt de lezer mee naar Alaska. Een debuutserie voor de auteur, die haar liefde voor de natuur naar voren laat komen in haar boek, Alaska komt breed aan bod en wordt prachtig beeldend aan de lezer beschreven naast het schitterende landschap spelen vakantieliefdes een belangrijke rol in Droomvakantie

De reis naar Alaska staat niet alleen op de bucketlijst van Zoey Caldwell, Alaska is haar bucketlijst. Wanneer zij eindelijk de reis bij elkaar heeft gespaart reist ze af naar Moose Springs, het stadje in de bergen bevat niet alleen prachtige natuur maar ook een enorm interessante barman/kok in het eetcafé The Tourist Trap……. Wordt de vakantie naar Alaska de droomreis die Zoey voor ogen had, of wordt het een ingewikkelde rollercoaster van emoties en ervaringen?

Zoey reist af naar Alaska, haar rijke vriendin Lana belooft haar de vakantie van haar leven. Voor jou als lezer zal dit heerlijk vertoeven zijn, je bewandelt het pad dat Zoey loopt met haar mee. De heerlijke schrijfstijl van Morgenthaler, bevat romantiek, humor en beeldende situaties, ideaal leesvoer waarbij je alles aan je voorbij ziet gaan. Het mooie Alaska verschijnt als vanzelf op je netvlies, de humorvolle Ulysses, de hitsige eland zorgt ervoor dat er als vanzelf een glimlach om je lippen vormt.

Humor, Romantiek en Leesgenot….

Droomvakantie is deel één van drie delen, met dit eerste deel weet zij de lezers aan zich te binden, het bevat alle ingrediënten voor een aantal heerlijke leesuren waarbij je je waant in het prachtige Alaska. Waarin je getuige bent van een heerlijke verhaallijn, waarbij romantiek hoogtij viert je leeft mee met de karakters die waarschijnlijk meteen je hart gestolen hebben. Genieten met een hoofdletter G, voor liefhebbers van de boekenserie Cockleberry Bay is dit een serie die je niet missen wilt.

Ik kijk uit naar het volgende deel, Droomman, heerlijk verder dromen over Zoey, Graham en de karakteristieke bewoners van Moose Springs. Nu al zin in !!!

Lieve Leesgroet Moon Kager

Een gedachte over “Droomvakantie – Sarah Morgenthaler “Humor, Romantiek en Leesgenot….waan je in Alaska in met Morgenthaler”

Reacties zijn gesloten.