Recensies·Recensies van Moon·Roman

Droomman – Sarah Morgenthaler “Bingreadwaardige serie.. Genieten”

Droomman – Sarah Morgenthaler

Een meer dan dikke aanrader als Bingreadserie .. een MustBingreadserie zelfs

  • Auteur: Sarah Morgenthaler
  • Uitgeverij: AW Bruna
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789400513204 
  • Druk: 1 
  • maart 2021 
  • 416 pagina’s

Welkom in Moose Springs… het stadje in Alaska waar als vanzelf een glimlach om je lippen krult

Het is bijna kerst en de kerstversieringen in Moose Springs hebben het zwaar, een Santa Moose vernield de ornamenten en versieringen. Lana Montgomery, de rijke erfgename van de Montgomery Holding en eigenaresse van veel panden in de toeristische trekpleister van Alaska, doet er alles aan om de inwoners van Moose Springs voor zich te winnen.. Ze gaat zelfs zover, dat ze beloofd de Santa Moose te vangen.

“Ze zou haar eerste kerst in Moose Springs doorkomen, ook al betekende het haar einde”

Sarah Morgenthaler weet haar liefde voor de natuur en Alaska over te brengen aan haar lezers, Moose Springs veroverd je hart zodra je er in start. Droomman is deel twee van deze romantische serie waarin naast natuur, liefde ook humor een grote rol speelt. Morgenthaler weet dit te combineren tot een heerlijk vlotlezende roman, de karakters smelten samen met de lezer en je kunt niet anders dan iedereen die een rol speelt in het pittoreske stadje in Alaska in je hart sluiten. Als vanzelf krijg je zin om je vakantie plannen om te gooien en in plaats van een zon vakantie af te reizen naar koudere oorden.

In dit deel staan Lana en Rick centraal, maar ook Zoey en Graham weten hun plek weer in te nemen iets meer naar de achtergrond maar zeker net zo heerlijk als in deel één.; Droomvakantie. Dat romantiek hoogtij viert in Moose Springs komt ook in deel twee naar voren, maar Morgenthaler weet op een originele manier de elanden een prominente rol te geven waarmee zij hun stempel drukken in deze serie. Het is gewoon genieten, je krijgt voor de prijs van een roman, humor, een reisgids en vooral veel leesgenot cadeau. Morgenthaler heeft mijn hart gestolen, Moose Springs ik voel me er zo welkom, door de manier waarop zij het plaatsje beeldend beschrijft aan de lezer, op naar Droomuitzicht. Gelukkig zijn de delen zeer goed van elkaar los leesbaar maar ik kan je één ding aanraden, deze wil je allemaal lezen. Het is genieten van Moose Springs en zijn heerlijke bewoners, de perikelen en de interessante gewoontes en feestelijkheden….

Een meer dan dikke aanrader als Bingreadserie .. een MustBingreadserie zelfs

Lieve leesgroet Moon Kager