Recensies·Recensies van Moon

Scheurkalender 2022 De eerste zin – This Is How We Read

Scheurkalender 2022 De eerste zin – This Is How We Read

“Elke dag een tip. Oh, jee mijn NTL lijst zal de pan uit rijzen ”

 • Auteur(s) : This Is How We Read
 • Uitgeverij: Pelckmans
 • ISBN : 9789464013290
 • Taal : Nederlands
 • Uitvoering : Paperback
 • Verschijningsdatum : september 2021
 • Gewicht : 695
 • Afmetingen : 180 x 130 x 37 mm.

Elke dag een boekentip, wat een uitvinding. Zeker voor de Leesfanaten onder ons. Elke dag een nieuwe tip, elke dag een nieuw boek waar je misschien nog nooit van gehoord hebt en dat je nieuwsgierig maakt. 365 boeken, hopelijk krijg je er ook tijd bij… maar ik word al helemaal blij van het idee

Elke dag krijg je een zin te lezen, de eerste zin van een boek, en op de achterkant staat dan informatie en weetjes van het boek, de auteur en ook de titel. Dus staat die eerste zin jou al aan, zal je meteen getriggerd zijn en nieuwsgierig naar meer! Wat een origineel idee! Maar wees wel gewaarschuwd jou Nog Te Lezen lijst kan zomaar exploderen.

Dit originele idee is afkomstig van het team van This Is How We Read, een enthousiast team welke op hun blogs de leesfanaten onder ons trakteren op allerlei boekentips in elk genre. Met deze scheurkalender kan jij ook elke dag verrast worden en getrakteerd op wie weet wel jou favoriete boek ooit. Dit is echt het ideale cadeau voor echte boekenfans.

Woensdag 7 september “Hij slenterde de kamer in en plofte op de aangewezen stoel en zei niets”

Wesp – Eric Frank Russel

Neem nu mijn verjaardag, een boek waar ik anders nooit iets over zou hebben gehoord, maar een met humor doordrenkt kwajongensboek, ik ga het zeker eens opzoeken

Ben jij ook zo`n boeken fan? Heb je wel eens een moment, Mmm; wat zal ik nu gaan lezen? Dan is deze scheurkalender het ideale cadeau aan jezelf, 365 boekentips in elk genre. Voor mij kan 2022 niet snel genoeg beginnen… Ook een ideaal cadeau voor de feestdagen trouwens, daar scoor je punten mee

Lieve scheurgroet Moon Kager

Een gedachte over “Scheurkalender 2022 De eerste zin – This Is How We Read

 1. wat een leuk cadeau inderdaad voor mijzelf. Ben benieuwd hoe de opmaak is? Ik ben namelijk nogal van een mooie cover en kleuren enz,

  Like

Reacties zijn gesloten.