Recensies van Moon·Thriller

Zomers Madrid – Evi Dekker ” Reis je mee de wereld over met Evi Dekker? Dat wordt geen ontSpannende reis!”

Zomers Madrid – Evi Dekker

“Een debuut dat smaakt naar meer, een vakantie thriller die meer bij je los maakt als alleen maar leesplezier

  • Auteur: Evi Dekker
  • Uitgeverij Harper Collins
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789402707229 
  • Druk: 1 
  • augustus 2021 
  • 320 pagina’s

Kevin en Lara vieren hun huwelijksreis in Rome, samen met het zevenjarige zoontje Siem van Kevin uit zijn eerdere huwelijk. Wanneer Siem op een ochtend niet in zijn eigen kamer is en ook nergens te vinden is, gaan bij het pasgetrouwde stel alle alarmbellen af. Wie heeft he top hen gemunt en waar is Siem? Madrid verandert van een droomvakantie in een ware nachtmerrie

Zomers Madrid is het debuut van de onder pseudoniem schrijvende jonge vrouw uit het westen van het land, een thriller met een heerlijk vakantie tintje, ga je mee naar Madrid waar Kevin en Lara samen met Siem hun Huwelijksreis gaan vieren..?

De stemming slaat al snel om en je krijgt als lezer een bijsmaak bij dit hele gebeuren, dat kan ik je verzekeren. Evi Dekker zet het koppel uitgebreid neer je krijgt een goed beeld van de onderlinge verhoudingen en de karaktertrekken van de hoofdpersonages, er hangt iets in de lucht. Iets ongrijpbaars iets waarbij je je vraagtekens zet!  Deze sfeer blijft je het hele boek door beklijven, er klopt iets niet en juist dit gevoel zorgt ervoor dat het boek op je gevoelens zal in spelen. Sterk neergezet door Dekker, er wordt iets in de lezer aangeraakt wat er voor zorgt dat je door leest, te nieuwsgierig naar de plot.

Een lekkere ontSPANNENDE vakantiethriller

Zomers Madrid is een heerlijke vakantie thriller, welke je overal kunt lezen maar ga je op vakantie met je kind zou ik toch even wachten, je weet maar nooit! Evi Dekker maakt een goede start met dit debuut, vergelijk haar met Kiki van Dijk of Suzanne Vermeer en je weet dat het garant staat voor heerlijke leesuren. ontSpannend en vermakelijk, gewoon lekker leesvoer. Ik kijk al uit naar Stormachtig Berlijn, Evi Dekker neemt je aan de hand mee de wereld over.

Lieve Leesgroet Moon Kager