Blogtour·Recensies·Recensies van Moon·Roman

Vlucht naar geluk – Anya van der Gracht #Blogtour

Vlucht naar geluk – Anya van der Gracht

“Autobiografisch verhaal waarbij de rugzak zwaar is maar de humor hem lichter maakt”

  • Auteur: Anya van der Gracht
  • Uitgeverij : Ambilicious
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789493275034 
  • Druk: 1 
  • november 2021 
  • 201 pagina’s

Het zit Janine niet mee in het leven, zij woont samen met haar bijna volwassen zoon Jack. Nadat zij meerdere mislukte relaties achter de rug heeft ontmoet zij Gerard, kan zij met hem het geluk weer vinden?

Hij wil dat ik een engel voor hem ben en is daarom druk bezig een hemel te creëren ; engelen leven nou eenmaal niet in de hel

Anya van der Gracht beschrijft het leven van Janine, een vrouw met een rugzak, een vrouw die op zoek is naar geluk. Het verhaal wordt op een prettige manier beschreven, het bevat melancholiek en humor. De verhaallijn is opgedeeld vanuit Janine en Gerard, dat beide het niet gemakkelijk hebben en meerdere situaties op hun pad komen is de rode draad van het verhaal. Vlucht naar geluk is het vierde deel in deze serie en om mee zicht op de gehele lijn te krijgen is het aan te raden om alle boeken op volgorde te lezen.

De lezer is getuige van de moeilijke weg naar geluk, de schrijfstijl is prettig en de onderliggende laag humor verzacht de zwaarte van het boek menigmaal. Anya van der Gracht geeft de lezer met haar verhaal een kijkje in haar eigen leven een autobiografisch verhaal welke de ogen van de lezer opent.

Lieve Leesgroet Moon Kager