Blogtour·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Zin in Zillertal – Svea Ersson **** #Blogtour

Zin in Zillertal – Svea Ersson #Blogtour

“Een heerlijke winterthriller waarbij de lezer even alles om zich heen vergeet, een pageturner die je niet missen wilt.”

Wanneer Katja haar zinnen heeft gezet op een Bed & Breakfast in het Oostenrijkse Zillertal, laat haar man haar zitten en vertrekt ze alleen naar het skioord. Dit alles om haar kinderen Myrthe en Rowan de kans te geven om zich te ontwikkelen tot grote namen in de skiwereld. Dat niet iedereen blij is met de komst van de Nederlandse wordt al snel duidelijk. Maar Katja verteld dan ook niet alles, haar verleden lijkt haar in te halen

Ze begint over haar hele lijf te trillen. Nee! Waarom, doen ze dit? Straks wordt ze herkend: dit mag niet”

De tweede winterse Vertrek-Thriller van Svea Ersson, de lezer reist mee naar de Oostenrijkse pistes en kan zich helemaal onderdompelen in de kou en de winterpret. Of het voor Katja en haar kinderen ook zo`n pretje wordt daar zal de lezer meteen zijn vraagtekens bij zetten, maar juist dit gegeven zet de toon en maakt je nieuwsgierig

Deze nieuwsgierigheid blijf je als lezer het gehele boek houden pas bij de plot zal dit gevoel zich losweken net als de beeldend neergezette sfeer waar je je helemaal in kan verliezen. Door de spanning en de beeldende beschrijvingen van de gebeurtenissen gaat deze winterthriller als een warme winterjas om je heen zitten. De vlotte leesflow zorgt ervoor dat deze pageturner leest als een trein, de spanning loopt gestaag op om bij de plot als een lawine de afgrond in te storten. Een heerlijk spannende winterthriller waarbij het Vertrek thema weer uitmuntend tot uiting komt. Genieten van deze koude avonturen van Katja en haar kinderen.

Svea Ersson weet zich net als Marelle Boersma het Vertrek thema eigen te maken en haar inbreng in de serie is dan ook meer dan waardevol. Zij weet de spanning goed te op te bouwen en met haar beeldende schrijfstijl heeft ze de lezer in haar macht. Zin Zillertal is een heerlijke winterthriller die je zowel aan de rand van je zwembad als onder een deken op het hoekje van de bank de koude rillingen kan bezorgen. Een heerlijke pageturner waarbij je even alles om je heen vergeet.

Lieve Leesgroet Moon Kager