Recensies·Recensies van Moon·Roman

Mr Macolms lijst – Suzanne Allain ****

Mr Malcolms lijst – Suzanne Allain

Voor de liefhebbers van een kostuumdrama, heerlijk leesvoer om bij weg te dromen

  • Auteur: Suzanne Allain
  • Uitgeverij: AW Bruna
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789400514294 
  • Druk: 1 
  • juli 2021 
  • 272 pagina’s

Het vinden van de juiste vrouw is een echte zoektocht voor de hooggeborene Jeremy Malcolm. Suzanne Allain neemt de lezer mee terug naar de 19e eeuw naar de tijd van de paarden de lords en de balzalen. Lukt het Mr Malcolm om de juiste vrouw te vinden aan de hand van een lijstje met eisen of is zijn hart sterker dan het stukje papier?

Mr Malcolms lijst is het roman debuut van Suzanne Allian, een debuut waar zij zeker trots op mag zijn, de prettige leesstijl en de fijne verhaallijn zorgen voor een heerlijke leesflow. De lezer is getuige van de zoektocht van Mr Malcolm, een verhaal in de sfeer  van de Bridgerton serie? Ja zeker, het verhaal ademt dezelfde ambiance uit en met de tv serie op je netvlies waan je je helemaal in de 19e eeuw. Het zijn andere karakters en het is een andere verhaallijn maar wanneer de lezer genoten heeft van de serie voelt dit debuut als heerlijk thuiskomen

Suzanne Allain heeft een heerlijke sfeer neergezet, de verhaallijn voelt vertrouwd en zorgt voor een hele fijne leesflow. Mr Malcolms lijst is het eerste deel in de serie, een serie waar de lezer een stap terug doet in de tijd en zich waant in de 19e-eeuw. Het leest als een trein en zorgt voor een aantal heerlijke leesuren, genieten in de sfeer van Bridgerton maar het is zeker meer dan waardige look a like.

“Een heerlijke roman terug in de tijd, Suzanne Allain verpakt haar debuut in een 19e-eeuws jasje”

Lieve leesgroet Moon Kager

2 gedachten over “Mr Macolms lijst – Suzanne Allain ****

Reacties zijn gesloten.