#thekobolife·Recensies·Recensies van Moon·Roman

Liefde op bestelling – Marijke van den Elsen ****

Liefde op bestelling – Marijke van den Elsen

“Een heerlijk Valentijns verhaal waarbij je als vanzelf vlinders van in je buik krijgt”

Met Valentijnsdag inzicht wil Nicole haar vriendin Barbara verrassen met een Meet me at Sunset date, de verrassing is deze te groter wanneer de date voor Barbara een groot succes blijkt te zijn. Er is vanaf het eerste moment een klik met de knappe James, maar misschien had Nicole de kleine lettertjes beter moeten lezen of research moeten doen naar de insteek van deze Sunset date! James blijkt niet helemaal de man te zijn die de dames voor ogen hadden, maar dan is het kwaad al geschiet en heeft Barbara haar hart verloren.

De verhalenfabriek komt met een heerlijk kort verhaal waarin de liefde hoogtij viert. Marijke van den Elsen weet de juiste snaar bij de lezer te raken, romantiek alom en toch ook een tikkeltje spannend. Wat een prettige schrijfstijl heeft van den Elsen, aan verbeelding geen gebrek en je wandelt zo het leven van de hardwerkende Barbara binnen. Ook weet de auteur hierin de juiste weg te bewandelen, want de twijfels en de perikelen die Barbara bezighouden zijn realistisch neergezet en de knappe James weet zeker het hart van de vrouwelijke lezer te veroveren, hoe hij beschreven is maar ook de karaktertrekken spatten bijna van je  e-readerscherm.

Het korte verhaal leest als een trein en heeft alle ingrediënten voor heerlijke rom-com, dit smaakt zeker naar meer. En met de manier waarop Marijke van den Elsen mij in dit korte verhaal zo heeft weten te vermaken, hoop ik dat er snel nog zo`n heerlijke feelgood komt.

Een heerlijk Valentijns verhaal met karakters die van je e- reader spatten.

Lieve Valentijns groet Moon Kager