Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Herstart –  Annemarie Snels ****

Herstart –  Annemarie Snels

“Wat een verhaal, dit boek lees als een trein uitstappen is niet mogelijk”

  • Auteur: Annemarie Snels
  • KabookUitgevers
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789083211992 
  • Druk: 1 
  • april 2022 
  • 300 pagina’s

“Naast alle andere geheimen die hij al bij zich draagt. De dag dat hij helemaal open en eerlijk mag zijn komt dichterbij, maar het is nog vroeg. Eerst orde op zaken stellen.”

Een nieuwe start dat is wat Maud voor ogen had, toen zij haar B & B opende midden in de Biesbosch. Weg van alle luxe een zijn met de natuur. Maar of de gasten die zij ditmaal ontvangt in `t “Libje” haar deze rustige herstart ook gunnen, dat moet Maud nog maar bezien. Wanneer het verleden om de hoek komt kijken kun je maar beter ogen overal hebben

Een meer dan interessant stel mensen bij elkaar, elk met hun eigen  geheimen en hun eigen agenda`s. Voor de lezer ideale karakters waarbij men bij elk van hun wel wantrouwen voelt en waarvan de radartjes in het hoofd sneller beginnen te draaien. Slim bedacht door Annemarie Snels, die met haar debuut hoge ogen gooide en nu komt met haar tweede thriller welke zeker niet onder doet voor haar eerste. Door de karakters en de enorm prettige schrijfstijl is Herstart vanaf het begin een No Stopper, je stapt in en rijdt mee in de trein naar het einde. Wat een heerlijke leesflow, Spannend, Mysterieus en on-losmakend sterk bedacht. De hoofdstukken zijn geschreven vanuit de karakters en de mysterieuze X, dit zorgt ervoor dat je snel schakelt van de een naar de ander en hierdoor groeit het wantrouwen per hoofdstuk

Dat Annemarie Snels de lezer weet te animeren en in haar greep weet te houden zal de lezer vanaf het begin duidelijk worden, mede door de interessante karakters maar zeker ook de geheimen en de verborgen agenda`s zorgen ervoor dat Herstart onder je huid gaat zitten. De lezer zal het mysterie proeven en de nieuwsgierigheid wint het van de tijd, dit boek leest als een trein en niet alleen vanwege de snelle en vlotte schrijfstijl, het is vooral de zucht naar antwoorden die het stoppen onmogelijk maken.

Intrigerende wendingen volgen elkaar op, want wie heeft het goed voor met Maud en wie niet, maar vooral ook is Maud wel te vertrouwen? Dit allemaal verweeft Snels in een thriller die in snelheid moeilijk zal zijn te evenaren, de plot is een sterk verrassende wending waar je onderbuikgevoel al het gehele boek last heeft gehad. Annemarie Snels heeft met Herstart haar lat weer een aantal treden verhoogt, dit beloofd wat voor de toekomst. Een auteur die je maar beter in de gaten kan houden, hier gaan we nog veel van horen !

“Wraak, geheimen en verborgen agenda`s, ingrediënten die de Herstart voor Maud bemoeilijken maar de lezer een heerlijk intrigerende thriller voorschotelen”

Lieve Leesgroet Moon Kager