5 sterren·Aanrader·Boekerij Uitgeverij·Recensies·Recensies van Moon·Roman·Uitgeverij Boekerij·Vertrouwen of verliezen·Wendy Brokers

Vertrouwen of Verliezen – Wendy Brokers *****

Vertrouwen of verliezen- Wendy Brokers

“Een roman die van alles bij de lezer losmaakt, het is genieten. Deze pageturner wil je niet missen”

  • Uitgever: Boekerij
  • Auteur: Wendy Brokers
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789022589984 
  • Druk: 1 
  • maart 2022 
  • 320 pagina’s

Een gebroken hart is zwaar beschadigd, zo ervaart ook Noortje. Haar vertrouwen is weg zeker als het gaat om mooie knappe mannen. Wanneer de achtentwintig jarige bezoek krijgt van de mooie neef van haar onderbuurvrouw gaan alle alarm bellen af, deze man heb je nooit voor je alleen. Maar wanneer de muur om haar hart langzaam begint af te brokkelen is er misschien heel voorzichtig plaats voor een vlammetje liefde.

Mijn eerste kennismaking met de in 2017 gedebuteerde roman schrijfster Wendy Brokers, waarom heb ik haar niet eerder ontdekt, dat is het eerste wat ik mijzelf afvroeg toen ik het boek dichtsloeg. Brokers laat de lezer voelen wat de hoofdpersonages voelen en laat ze één worden met hen. Een vlotte en krachtige leesflow neemt bezit van de lezer wanneer men Vertrouwen of verliezen op pakt. Het is een trein die je in stapt en uitstappen is geen mogelijkheid tot het eindstation. Wat een fijne schrijfstijl heeft Wendy

Achter de ogenschijnlijk liefelijke cover gaat een verhaal schuil waar menig lezer met blosjes op de kaken van zal genieten. Het verhaal van Noortje en Mats heeft een heerlijk Romeo en Julia gehalte en de bijgaande perikelen zijn ontroerend en met respect beschreven, de ontwikkelende alzheimer bij de oma van Noortje, geeft de lezer een brok in de keel. En de liefde tussen opa en oma zijn voor vele een droom. Brokers weet de juiste toon te zetten, ze bezit een goede balans tussen romantiek, erotiek en humor, wat ervoor zorgt dat dit boek een pageturner is die je zowel op een druilerige zondagmiddag in één ruk uitleest als op je strandbedje bij het zwembad. Vertrouwen of verliezen laat de zon schijnen en tovert een glimlach rond je lippen.

Heerlijk leesvoer voor de liefhebbers van een “ONT”spannende roman met een lekkere erotische twist ,waarvan je alleen maar kan hopen dat het goed afloopt omdat de karakters je echt na aan het hart gaan staan.

Ontroerend, humorvol, meeslepend een heerlijke pageturner, mijn inziens meer dan een aanrader…..

Lieve Leesgroet Moon Kager