#aanrader·5 sterren·Mustread·Recensies·Recensies van Moon·Thriller·Thrillerserie·Witsand uitgeverij

Zonder Genade – Sterre Carron *****

Zonder Genade – Sterre Carron

“Wat een ontknoping, gruwelijk sterk een echte Mustread, Carron op haar best”

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789493292185 
  • Druk: 1 
  • september 2022 
  • 336 pagina’s

Er is Rani weinig rust gegund, na haar City-trip met haar vriendin Lies is de volgende stop een plaats delict, waarbij een jonge man is neergeschoten. Het team van hoofdinspecteur Rani Diaz, wordt aan alle kanten omsloten door leugens, geheimen en verborgen agenda`s, zouden zij de dader op kunnen sporen of worden zij om de tuin geleid?

Zonder Genade is inmiddels het negentiende boek met Rani Diaz in de hoofdrol en nog steeds kunnen de fans geen genoeg krijgen van het team van Rani en het thrillerbrein van Sterre Carron. Ook ditmaal weet de Vlaamse schrijfster de lezer weer te trakteren op een gruwelijk spannende verhaallijn, waarbij de lezer vele malen op het verkeerde been wordt gezet.

Vanaf de sterke start zal de lezer voelen dat geheimen en dubbele agenda`s de hoofdtoon voeren in dit negentiende deel, het is mysterieus en ongrijpbaar. De meerdere verdachte karakters zorgen ervoor dat het nieuwsgierige brein van de lezer overuren maakt. De plottwisten zijn niet van de lucht, puzzelstukjes vallen langzaam in één en Carron weet hoe zij haar lezers geboeid moet houden, tot het einde aan toe heeft zij hen in haar macht. Zonder genade is op een indrukwekkende manier opgebouwd, een verhaal vol geheimen, met een spetterend plot dat je niet mag missen.

Ongrijpbaar, gruwelijk en vol spanning.

De fans van Sterre Carron weten het zeker, de Rani Diaz thrillers zorgen voor intens spannende uren leesplezier, waar we nog lang geen genoeg van hebben. Een serie die niet mag ontbreken op je Nog Te Lezen lijst.

Een Mustread van de bovenste plank, Carron op haar best.

Lieve leesgroet Moon Kager