4 STERREN·@pageturner·De Crime Compagnie·Mustread·Pageturner·Psychologische thriller·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

De Heks in mij – Loes den Hollander ****1/2

De Heks in mij – Loes den Hollander

“Een sterke psychologische thriller waarbij de lezer aan zichzelf zal gaan twijfelen, wie verteld de waarheid en wie liegt dat het gedrukt staat. De heks heeft de touwtjes in handen en laat deze pas vieren nadat de laatste punt gezet is.”

De achterflap:

Het moederschap is niet voor iedereen weggelegd of vanzelfsprekend. Kaia, Jill en Wiesje kunnen daarover meepraten. Behalve de diepe wens om moeder te worden hebben ze nog een andere gezamenlijke focus. Als hun leven volkomen onverwacht verandert, krijgen ze alle drie te maken met tegenstrijdige emoties die het beste en tegelijk het slechtste in hen naar boven halen. En waardoor de heks in een van hen te veel ruimte krijgt.

Een aangrijpend beginnende verhaallijn zal de lezer het verhaal in trekken, Loes den Hollander weet meteen een gevoelige snaar te raken. Eenmaal empathisch verbonden met de hoofdpersonages Kaia, komt het verhaal in een spannende achtbaan, de lezer zal voelen dat er allerlei dingen niet in de haak zijn. Ook ditmaal weet Loes het vertrouwen van de lezer weer flink te tarten, zij heeft met het aangrijpende begin de lezer in haar macht en dat wat volgt blijkt weer heerlijk thrillermateriaal, meeslepend en niet weg te leggen 

Het verhaal is geschreven vanuit meerdere perspectieven hierdoor krijgt de lezer een goede kijk op de karakters, maar Loes zal Loes niet zijn of de lezer wordt getrakteerd op meerdere duistere kanten en onverwachte wendingen. Heerlijk

De Heks in mij is niet alleen qua titel al enorm intrigerend ook de verhaallijn zal de lezer niet loslaten. De oplopende spanning en de manier waarop het verhaal vanuit drie kanten aan de lezer wordt overgebracht zorgt voor twijfel, wie kun je nog vertrouwen en wie liegt er dat het gedrukt staat.

Een intrigerend en beeldend schouwspel wordt de lezer voorgeschoteld, het zorgt voor een heerlijk trekkende leesflow en je zult pas tevreden zijn bij de laatste punt. Loes heeft met De Heks in mij een meer dan aantrekkelijke en zeker ook een psychologische thriller neergezet, vol onverwachte plottwisten die de lezer scherp houdt.  Een genot om te lezen,  De Heks in mij is een spannende pageturner welke naast spanning en twijfel ook emoties oproept. Heeft niet iedereen een heks in zichzelf schuilen?

Voor mij is dit weer een echte Mustread ****1/2 voor de Heks in mij een verhaal dat mij persoonlijk meer heeft gedaan door het aangrijpende begin en de onderliggende emoties. Loes den Hollander laat ook nu weer zien dat zij in staat is om spanning te combineren met een aangrijpend onderwerp.

Lieve leesgroet Moon Kager

Een gedachte over “De Heks in mij – Loes den Hollander ****1/2

Reacties zijn gesloten.