#Kobo Original·#thekobolife·@Kobobooks·Aanrader·eerste deel·Epub·Nieuwe serie·Pageturner·Recensies·Recensies van Moon·Thriller·Thrillerserie·Zomer & Keuning Uitgeverij

Het schuldige slachtoffer – Ella Marjon ***

Het schuldige slachtoffer – Ella Marjon

Deel 1 Zoete Zonden

“Een lekkere pageturner die naar meer smaakt.”

  • Nederlands 
  • E-book 
  • 9789020549782 
  • Druk: 1 
  • oktober 2022 
  • Adobe ePub

Wanneer Lara tijdens het hardlopen een aktetas uit het water vist, kon zij niet weten hoe dicht deze aktetas bij haar eigen leven zou staan.  Wat heeft de dood van een handtastelijke collega van haar huisgenootje Wendy te maken met haar vondst? Dit is het begin van een ondenkbare drang om haar vriendin vrij te pleiten van schuld aan het verdachte overlijden. Lara zet alles op alles om de waarheid te achterhalen, haar eigen veiligheid en liefdesleven komen hierdoor in het gedrang.

Het schuldige slachtoffer is het eerste deel van een nieuwe spannende e-pub serie, een politie serie waarbij Lara en politie rechercheur Nicole op een bijzondere manier samenwerken. In dit eerste deel maakt de lezer kennis met zowel Lara als Nicole, een meer dan interessant duo waar men al snel meer van zou willen lezen. En gelukkig voldoet Ella Marjon hierin want deel twee en drie zijn al in de maak.

Op een prettige vlot geschreven manier neemt Marjon de lezer mee het verhaal in, Lara zal in het begin over komen als een zeer jonge vrouw maar ook zij groeit in het boek, haar vasthoudendheid en eigenwijze karakter zijn voor deze serie heerlijke eigenschappen waardoor men nieuwsgierig wordt naar meer.

De prettige ongedwongen schrijfstijl zorgt ervoor dat deel één een verhaal is dat je door blijft lezen, de korte en krachtige hoofdstukken samen met de benodigde verdachte karakters zorgen voor een lekker spannende leesflow. Dit boek lees je in 1 ruk uit, mede door de spanning en de trekkende verhaallijn zal de lezer tot de plot argwanend blijven bij de karakters en mee leven met de krachtige Lara. Ella Marjon heeft met deel één de aandacht van de lezer weten te pakken, ik kijk uit naar het vervolg want dat Lara en Nicole een meer dan interessant duo is staat als een paal boven water. Dit eerste deel is voor zowel volwassenen als young adults, heerlijk spannend leesvoer waarbij je even alles om je heen vergeet. Een lekkere pageturner die naar meer smaakt.

Lieve Leesgroet Moon Kager