#aanrader·Blogtour·Epub·kobobooks·MH Books·Recensies·Recensies van Caro

Sexy Santa Stories #1****

Sexy Santa Stories #1****

Laat je meeslepen door de eerste bundel van, Sexy Santa Stories #1. Vier erotisch getinte kerstverhalen, die jou het ultieme december gevoel zullen geven.

  • MH Books
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • Introductie: 2022-11-11 
  • Blz.: 228 pagina’s

De nieuwe uitgeverij MH Books, de uitgeverij vol passie, gaf in november drie verhalen bundels tegelijk uit, met in totaal twaalf erotisch getinte kerstverhalen. Korte verhalen die je niet weg kunt leggen en je meenemen in de aanloop naar Kerst. In deze hectische, sombere tijd, kunnen deze verhalen je alvast opwarmen en zijn een heerlijke aanloop naar de feestdagen. De Sexy Santa Stories zijn door elf vrouwen en één man geschreven en nemen je dus allemaal, met hun eigen schrijfstijl mee in de romantiek, die bij kerst hoort. Niet een romantische kerstfilm maar romantische kerstverhalen zullen jou de kerst vergezellen. Ik las als eerste Sexy Santa Stories #1 en wat mij betreft smaakte dit naar meer, want Sexy Santa Stories #2 heb ik al verslonden en ben nu bezig met #3. Geniet en laat je verleiden.

  1. Eliza’s weekend – Sheila Devaro Eliza is nog vrijgezel en is daar helemaal niet rouwig om. Haar vriendinnen willen dat ze aan de man komt en doen er alles aan om Eliza te koppelen. Wanneer ze met haar twee vriendinnen naar een kerstmarkt gaat en ze een rondje gaan schaatsen, gebeurd er iets dat Eliza haar leven op zijn kop zal zetten en haar vriendinnen helpen daar een handje bij.
  • De klusjesman – Miranda Hillers Stiekem erotisch getinte verhalen schrijven, Xantine doet dit en verstopt deze verhalen in haar slaapkamer. Een domein waar niemand mag komen, totdat ze een klusjesman haar vertrek laat zie, waar ook nog het één en ander moet gebeurden. Jammer genoeg vertrekt de klusjesman zonder nog maar iets van zich te laten horen, tot kerstavond de bel gaat.
  • Stil verlangen – Yorrinda Regtien Een gelukkig huwelijk, een goede baan een kind,  alles ziet er top uit voor de buitenwereld, maar niets is minder waar. Eva is eenzaam in haar huwelijk en wanneer ze een oude bekende tegen komt op een feestje gebeurd er iets dat haar huwelijk laat wankelen. Hoe kan ze de fout die ze gemaakt heeft herstellen?
  • Wonderen gebeuren – Melanie van Garderen Ze zouden voor altijd bij elkaar blijven, maar na het plotselinge vertrek van Hale, heeft Ruby de draad weer opgepakt. Ze is door gegaan met haar leven, totdat Hale opeens weer verschijnt. Is de liefde van toen nog hetzelfde of was het alleen maar kalverliefde.

De drie paperbacks van Sexy Santa Stories zijn alleen verkrijgbaar bij mhbooks.nl  De verhalen zijn ook los te beluisteren als audiobook (ook op spotify) en als e-book bij alle aanbieders verkrijgbaar en natuurlijk gratis te lezen als je een abonnement hebt bij Kobo Plus.

Alvast een warme groet toegewenst

Caroline Kuiper