4 STERREN·Aanrader·De Crime Compagnie·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

De engel van Sevilla – Marelle Boersma

De engel van Sevilla – Marelle Boersma

“Genieten van Spanning,  Buitenlandse Sferen en het intrigerende personages? Dan ben je bij Marelle Boersma op het juiste adres.”

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 01 september 2022 
  • 300 pagina’s

Sascha doet niets liever dan zorgen voor andere, zij werkt dan ook met liefde in een resort voor ouderen. Een bijkomstig voordeel is dat dit resort zich bevindt in het mooie Sevilla. Als er plots een verdacht overlijden is, gaan de alarmbellen bij Sascha af wat is er aan de hand in het Spaanse resort. Al heeft het overlijden één voordeel nu kan zij haar Grammy naar Spanje halen en heeft zij alles wat ze lief hebt dicht bij haar. Maar voor hoelang?

Inmiddels zijn de Vertrek thrillers van Marelle Boersma niet meer weg te denken bij de lezers, ditmaal reizen we mee naar Sevilla, de heerlijke Spaanse sfeer met de tapas en siësta’s komen goed tot zijn recht in de setting van het Golden Care resort waar Sascha werkt. Het is altijd een aangename belevenis de vertrek thrillers, ook in dit verhaal zal de lezer zich zonder moeite kunnen wanen in Spaanse sferen, door de beeldende schrijfstijl van Boersma.

De sfeer in het Golden Care resort heeft het flink te verduren wanneer er een bewoner overlijdt, de bewoners tonen enige gelijkenis met de bewoners uit het dagboek van Hendrik Groen, ook in Engel van Sevilla is er een onderliggende laag humor aanwezig. Dit zorgt voor beeldende praktijken, waardoor de lezer naast de spannende gebeurtenissen ook meerdere malen zal moeten grinniken. Marelle Boersma heeft in deze Vertrek thriller de touwtjes tot het einde aan toe in handen, verschillende plot-theorieën zullen de revue passeren maar pas bij de laatste punt kan de lezer het boek voldaan sluiten.

Zoals we gewend zijn van de Vertrek thrillers is ook dit weer een aaneenschakeling van spanning, een heerlijke sfeer impressie en een lekker vlot lezend verhaal, zo`n boek waar je echt even helemaal in kan duiken. De engel van Sevilla staat garant voor heerlijke ont”spannende” leesuren. Genieten, dus!

Lieve Leesgroet Moon Kager