#aanrader·**** 1/2 ster·A.W. Bruna uitgeverij·Aanrader·Boekentips·eerste deel·Mustread·Nieuwe serie·Pageturner·Recensies·Recensies van Moon·Roman·Roman serie

Wildflower Summer  1 “In jouw armen” – Kelly Moran ****1/2

Wildflower Summer  1 “In jouw armen” – Kelly Moran

“Een roman waarbij de lezer wordt meegezogen in emotie, ontroering, romantiek en erotiek, een dikke aanrader.”

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • Introductie: 2022-08-03 
  • Blz.: 336 pagina’s

Een half jaar na het overlijden van haar broer Justin komt er een onverwachte bezoeker op de ranch van Olivia Cattenach. Nate Roldan komt zijn belofte inlossen, de belofte aan Justin die sneuvelde tijdens de strijd. Hij zou zorgen voor het zusje van Justin, maar eenmaal aangekomen op de ranch durft hij toch niet alles te vertellen, maar de zorg voor Olivia neemt hij serieus, kan dit geheim stand houden tussen de twee?

In jouw armen is het eerste deel in de Wildflower Summer serie van Kelly Moran, een serie die zich afspeelt op de prairie van de Verenigde Staten. De Amerikaanse schrijfster heeft al vele fans om zich heen weten te scharen met haar romantische  feelgood boeken. En na het lezen van dit eerste deel van een nieuwe serie kan ik beamen dat zij meer dan lekker bezig is. Wat een fijne schrijfstijl heeft Moran, het leest vlot, inleven kost totaal geen moeite en de verhaallijn heeft een gedegen diepgang waardoor het ook een waardevol boek is om te lezen. In dit verhaal komt PTSS, sterk naar voren en het roept empathie op van de lezer voor de karakters in dit deel.

In jouw armen is een emotionele rollercoaster tussen de karakters waarbij schuldgevoel, eigenwaarde, loslaten en opbloeiende liefde een zeer belangrijke rol spelen. Een verhaal dat de lezer zal ontroeren maar ook warme gevoelens geven, want Moran schuwt geen diepgaande scenes en neemt geen blad voor de mond als het gaat om erotiek. Kortom, een roman waar niet alleen de karakters het warm van krijgen het zal ook bij  de lezer blosjes op de wangen veroorzaken, maar het gevoel en de onderliggende boodschap is geweldig mooi. Heel benieuwd of men het droog kan houden op het einde…. Ik niet

Een meer dan dikke aanrader

Lieve leesgroet Moon Kager