@Kobobooks·Aanrader·eerste deel·Epub·kobobooks·Mustread·Nieuwe serie·Oceaan Uitgeverij·Recensies·Recensies van Moon·Roman·Roman serie

Het Bloemeneiland – Tabea Bach *****

Het Bloemeneiland – Tabea Bach


“Wat een genot om te lezen, met dit eerste deel weet Bach de lezer in het hart te raken….”

  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789046829554 
  • Druk: 1 
  • juni 2022 
  • 256 pagina’s

Sylvia erft van haar tante Lucie een Camelia kwekerij in Bretagne. Waarom juist zij de kwekerij erft is bij Sylvia omhult met vraagtekens maar maakt haar ook nieuwsgierig, wanneer zij onverwacht een maand vrij is trekt ze de stoute schoenen aan en reist af naar Frankrijk. Om met eigen ogen te zien wat haar tante Lucie, die zij al jaren niet heeft gezien, haar heeft nagelaten. Haar man Holger vindt dit maar niets en heeft de verkoop al in werking gezet, maar of Syliva zich daar na het zien van haar bloemeneiland nog helemaal in kan vinden…

Dat is de vraag, die de lezer zich afvraagt wanneer men deze heerlijke roman op pakt.

Wie het heeft bedacht om trilogieën te gaan schrijven verdient met recht een lintje want ook Het bloemeneiland is zo`n roman waarna de lezer na  één deel niet genoeg heeft. De sfeer is alles bepalend en zuigt de lezer zo het verhaal in. De karakters zijn hoogwaardig neergezet en raken de lezer in het hart. Wat een fijne schrijfstijl heeft Bach, deze eerste kennismaking is zeker niet de laatste. Niet alleen de sfeer en de karakters zijn het lezen meer dan waard, ook de verhaallijn zorgt voor een heerlijke leesflow waardoor de lezers dit boek in een zucht uit willen lezen. Enigszins geëmotioneerd zal met het boek sluiten, gelukkig wetende dat er nog twee delen zullen volgen.

Het bloemeneiland, is een meer dan meeslepende roman die naar meer smaakt. Tabea Bach heeft zo`n fijne schrijfstijl dat zij met deze serie vele harten zal veroveren. Een meer dan dikke Mustread die je niet mag of wilt missen

Lieve leesgroet Moon Kager