@Koboplus·Aanrader·Boekentips·De verhalenfabriek·Epub·kobobooks·Pageturner·Recensies·Recensies van Moon

MZZL Moeders “Baby Blues” – Marion van de Coolwijk

MZZL Moeders “Baby Blues” – Marion van de Coolwijk

“Jeugd favorieten worden volwassen, hier wil je gewoon meer van lezen”

  • Auteur: Marion van de Coolwijk
  • De Verhalenfabriek
  • Nederlands 
  • E-book 
  • Introductie: 2009-12-15 
  • Blz.: 100 pagina’s 
  • Adobe ePub

In 2005 verscheen het eerste deel van de Mzzl meiden, een serie waar veel jeugdige lezers hun hart bij op konden halen. Nu in 2022 komt Marion van de Coolwijk met een heerlijk vervolg. De Mzzl meiden zijn inmiddels dertig, en weer mogen wij, de lezers, meegenieten van hun “avonturen en perikelen”

“Verliefd, verloofd, zwanger”

Dertig jaar zijn ze nu, Tanja, Hanna en Joan, drie heel verschillende levens maar de zussen zijn elkaar niet uit het oog verloren. Het wordt hoogtijd dat ze er weer eens samen een weekend op uit gaan, ze besluiten dan ook naar een feest te gaan en maken er meteen een drie daags feest van. Quality- sistertime, het wordt in ieder geval een weekend om nooit te vergeten!

Ook wanneer je nog geen enkel boek van de Mzzl meiden hebt gelezen, is deze opvolger in de volwassen versie van de drie zussen die door omstandigheden alle drie in een ander gezin zijn opgevoed, heerlijk leesvoer. De sfeer voelt vertrouwd en de karakters zijn heerlijk alledaags en zouden zo je vriendinnen kunnen zijn. Marion van de Coolwijk heeft met deze vervolg stap vele lezers blij gemaakt en nieuwe lezers kunnen hun enthousiasme waarschijnlijk ook niet verborgen houden. Deze e-pub smaakt enorm naar meer, want men wil gewoon weten hoe het verder loopt met de drie zussen, die stuk voor stuk enorm interessant zijn en hun eigen besognes hebben, maar die gezamenlijk niet onder doen voor de dames van seks in the city. De lezer zal zich helemaal kunnen verliezen bij deze karakters, herkenbaar, hilarisch en enorm interessant!!

Met de baby blues heeft Marion van de Coolwijk er nieuwe fans bij, dit deel krijgt hopelijk nog een vervolg want de gehele setting bezorgt de lezer een warm gevoel, het smaakt niet alleen naar meer, maar laat jeugd herinneringen herleven en door de sfeer van humor en nieuwsgierigheid wil je dit verhaal gewoon echt niet missen.

Lieve leesgroet Moon Kager