#aanrader·5 sterren·Boeken nieuws·Boekentips·De Crime Compagnie·Mustread·Pageturner·Psychologische thriller·Recensies·Recensies van Moon·Thriller

Niet mijn droom – Eva Nagelkerke *****

Niet mijn droom – Eva Nagelkerke

“Avontuurlijk, spannend en ongrijpbaar een heerlijke pageturner die je in één ruk uitleest, geweldig”

Samen op reis de wereld rond met een zeilboot, dat is de droom van Rutger en Kim en hun dochtertje Peru. Maar is het wel de droom hun drieën?, Je zit toch wel op elkaars lip en dan komen enige irritaties sneller omhoog dan thuis waar je alle kanten op kan. Maar Kim doet er alles aan om de lieve vrede te bewaren, ook als ze plots ongenode gasten op hun zeilboot krijgen..

Eva Nagelkerke is het pseudoniem van de zusjes Nagelkerke die al met meerdere boeken zorgen voor vele uren leesplezier, dat zij met Niet mijn droom zichzelf overtreffen konden zij zelf waarschijnlijk ook niet bedenken. Wat een geweldige thriller is dit, de lezer wordt getrakteerd op spanning, avontuur, een goed opgebouwde ongrijpbare verhaallijn en zelfs een vleugje gruwelijkheid. Het is werkelijk een genot om te lezen, en dit is dan ook zo`n boek dat in één ruk uit Moet, of je wilt of niet. Twee verhaallijnen die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben lopen synchroon in Niet mijn droom, beide zorgen voor een interessant trekkende leesflow en wekken de nieuwsgierigheid van de lezer alleen maar op. Tot de plot aan toe is dit verhaal doordrenkt van spanning, ongrijpbaar en onheilspellend. De schrijfstijl van Eva Nagelkerke zorgt er in dit verhaal voor dat de lezer op het puntje van zijn of haar stoel het verhaal leest, voort getrokken door een krachtige spanningsboog welke pas ontspant wanneer men het boek met een zucht dicht zal slaan.

Niet mijn droom is zo`n boek dat je moet laten bezinken en waar je nog lange tijd van onder de indruk bent. Een dikke Mustread die de 5 sterren meer dan verdiend.

“Eva Nagelkerke overtreft zichzelf met deze spannende avontuurlijke thriller, ongrijpbaar tot het einde, heerlijk”

Lieve leesgroet Moon Kager