#aanrader·5 sterren·Aanrader·Boeken nieuws·Boekentips·LetterRijn uitgeverij·Mustread·Psychologische thriller·Recensies·Recensies van Moon·Thriller·Thrillerserie

Verborgen Tralies – Melissa Skaye *****

Verborgen Tralies – Melissa Skaye

“De lat ligt weer hoger, Skaye maakt van Hoorn een wereldstad met haar meeslepende thrillers”

  • Auteur: Melissa Skaye
  • Uitgeverij: LetterRijn
  • Nederlands 
  • Paperback 
  • 9789493192485 
  • 17 oktober 2022 
  • 300 pagina’s

Vier jaar na de verdwijning van Luca Borra zijn vriendin, verdwijnt de vriendin van Sanne, hoe is het mogelijk. Luca is door de verdwijning van Aisha de zin om te werken geheel kwijt geraakt, hopelijk kan hij zich herpakken en kunnen Luca en Sanne Franka weer thuis brengen.

De Hoornse schrijfster, Melissa Skaye, heeft met haar VT thriller serie Hoorn in een heel ander daglicht weten te zetten. Ook in dit zevende deel van de serie zet Skaye Hoorn neer als een wereld stad waar van alles gebeurt. Sanne Philips en Luca Borra zijn inmiddels karakters die niet meer weg te denken zijn in de thrillerscene, zij zullen zeker als tv serie ook hoge ogen weten te gooien. De setting die Skaye neerzet is aan de ene kant on-Nederlands maar andere kant voelt het weer zo ontzettend vertrouwd. Het is gewon genieten van alle facetten van de serie. West Friesland komt meer dan overtuigend uit de verf door de manier waarop Skaye het beschrijft, maar ook de uitstap naar Schotland wordt in volle overtuiging aan de lezer tentoongesteld, tel hierbij op de intrigerende karakters en de lezer kan alleen maar beamen dat het een ideale combinatie is.

Verborgen Tralies is een hachelijk avontuur, waarbij er land grenzen moeten worden overschreden, het maakt het verhaal sterk en geeft het een meeslepend karakter. Men zou dit deel zeker goed los kunnen lezen, want Skaye geeft op de juiste momenten korte terugblikken naar eerdere avonturen. Ook in dit zevende deel is het onvoorspelbare karakter één van de sterke kanten van het verhaal, Melissa weet de plotwendingen zo te doseren dat de plot pas gaande weg op zijn plek lijkt te vallen. Een heerlijke thriller die de titel Mustread verdient, eenmaal geproefd van de schrijfstijl van Skaye zal men fan zijn en uitkijken naar meer, de lezer zal niet snel genoeg krijgen van Sanne, Luca en alle andere karakters uit de VT- serie

Lieve leesgroet Moon Kager

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s