Aanrader·Kabook uitgevers·Recensie van Carla·Recensies·Thriller

De moordcruise – Lydia Albadoro  “Sensatie, spanning, fantasierijk en heerlijk om te lezen!”

Lydia Albadoro  – De moordcruise.

  • Auteur: Lydia Albadoro  
  • Uitgever: Kabook
  • Nederlands
  • 24 april 2023
  • 9789083247984
  • 300 pagina’s

Waar gaat De moordcruise over:

Bestseller auteur Delilah Engelman, ook wel Delia Queens genoemd, kamt met depressieve gedachten na een lastige echtscheiding. Net op het moment dat  ze met zichzelf heeft afgesproken negatieve gedachten geen kans meer te geven en zich te herpakken krijgt ze een aangename verrassing. Ze wint een award voor beste erotische roman van het jaar! Precies wanneer ze wel een opsteker kan gebruiken. De prijsuitreiking zal op een cruiseschip  plaatsvinden midden op de Middellandse Zee. Haar persoonlijke assistent Timothy gaat mee en ze is blij met zijn altijd aanwezige steun. Als dan ook nog blijkt dat haar serie erotische romans verfilmd zal worden door Jack de Vos kan ze haar geluk niet op. Ook hij zal mee gaan met de cruise en ze voelt direct een klik met hem.

Wanneer ze aan boord van het cruiseschip gaan blijkt er een oude bekende van Delia aanwezig te zijn en ze spreken af om herinneringen op te halen. Hij komt echter niet opdagen… Hierna gebeuren er steeds meer vreemde dingen, die Delia een gevoel geven dat ze gevaar loopt. Maar van welke kant komt het gevaar? Waarom gebeuren er van die onverklaarbare dingen en wie stuurt haar die bedreigende brieven? Kortom, wie is er wel en wie is er niet te vertrouwen?

Ik mocht een ‘vooruit-lees-exemplaar’ van De moordcruise ontvangen en ik was hier echt nieuwsgierig naar. Soms heb je gewoon een leuk contact met een auteur en daarom alleen al kan je nieuwsgierig worden naar de verhalen die diegene schrijft. In dit geval was ik zeker al eerder geïnteresseerd in de boeken van Lydia maar Moon las ze altijd al en we willen natuurlijk niet alles ‘dubbel recenseren’, vandaar dat het er nog niet eerder van was gekomen voor mij om haar boeken te lezen.

Nu kwam het er dus wel van en ik kan zeggen: Lydia heeft een vlotte en toegankelijke pen van schrijven en hanteert een spanning die ervoor zorgt dat je absoluut zo snel mogelijk wilt doorlezen. Het verhaal is fantasierijk, af en toe amusant, wordt nergens onnodig ingewikkeld en zorgt voor een zeer plezierig leesavontuur! En wat een mooie classy cover! Moordcruise was mijn eerste ‘Albadoro’, maar daar zal het vast niet bij blijven! Wat mij betreft een heerlijke #Aanrader!

 Lieve leesgroet, Carla Kooijman

Een gedachte over “De moordcruise – Lydia Albadoro  “Sensatie, spanning, fantasierijk en heerlijk om te lezen!”

Reacties zijn gesloten.